Gabri naar Umm-Salal


26 mei 2010
Ajax en Umm-Salal hebben overeenstemming bereikt over de overgang van Gabri naar de club uit Qatar. De Spaanse middenvelder vertrekt per heden bij Ajax.
Gabri (Gabriel García de la Torre) werd op 10 februari 1979 geboren. Hij kwam in de zomer van 2006 over van FC Barcelona naar Ajax. In totaal speelde hij 118 wedstrijden voor de hoofdmacht van Ajax en scoorde daarin 10 keer. Gabri won met Ajax tweemaal de KNVB beker, in 2007 en 2010.

Gabri: ,,Ik heb bij Ajax een fantastische tijd gehad. Ajax is een warme club en Amsterdam vind ik een fijne stad om te wonen. De supporters hebben mij altijd gesteund en ik kom zeker terug om afscheid te nemen van iedereen. Ik sluit niet uit dat ik ooit als jeugdtrainer of in een andere functie terugkeer bij Ajax.’’

Tekst en foto: Ajax.nl

Tickets

Voor alle wedstrijden van Ajax kan je via de Ajax Online Ticketshop online kaarten bestellen. Toegangsbewijzen kunnen ook nog worden gekocht via de reguliere verkoop van TicketBox. Ajax adviseert supporters met klem alleen tickets via deze officiële verkooppunten aan te schaffen!
Zoeken in nieuwsarchief

Zoek naar
Van:
Tot:
Aanmelden Matchmail
Geef je op voor de Ajax Matchmail, die daags voor elk thuisduel verschijnt.

Sluit venster