Braziliaan Maxwell tekent contract bij Ajax
 
13 juni 2001
Volgend seizoen komt de Braziliaanse verdediger Maxwell Scherrer Cabelino Andrade de selectie van Ajax versterken. De op 27 augustus 1981 geboren verdediger, kortweg Maxwell genoemd, is afkomstig uit de jeugdopleiding van Cruzeiro Belo Horizonte. Maxwell is met Ajax een contract van 3 jaar overeengekomen met een optie voor nog 2 jaar. Hij was niet transfervrij.
Technisch directeur Leo Beenhakker: 'Maxwell is aangetrokken als versterking van de A-selectie voor de positie van linkerverdediger of linkermiddenvelder'.

Maxwell: 'Ik ben blij en verrast door deze transfer. Een paar weken geleden hield ik helemaal nog geen rekening met een overgang naar Europa. Ik begin nu een beetje aan het idee te wennen dat ik straks voor Ajax uitkom.'

Maxwell noemt zichzelf een offensief ingestelde verdediger: 'Ik ben als speler een beetje te vergelijken met Roberto Carlos van Real Madrid. Naast verdedigen heb ik de aandrang ook aanvallend mee te doen.'

Tickets

Voor alle wedstrijden van Ajax kan je via de Ajax Online Ticketshop online kaarten bestellen. Toegangsbewijzen kunnen ook nog worden gekocht via de reguliere verkoop van TicketBox. Ajax adviseert supporters met klem alleen tickets via deze officiële verkooppunten aan te schaffen!
Zoeken in nieuwsarchief

Zoek naar
Van:
Tot:
Sluit venster