Plaatjes compleet dankzij ruilmiddag
15 maart 2012
PLUS organiseerde afgelopen woensdag in alle stadions van de Eredivisie een ruilbeurs waarbij kinderen hun verzamelalbum met alle 288 pop-up voetbalkaarten compleet konden maken. Kinderen konden zelf kiezen naar welk stadion ze wilden komen. De Amsterdam ArenA bleek favoriet.
Naast het ruilen van de voetbalkaarten was het ook mogelijk een handtekening te krijgen van Gregory van der Wiel en Vurnon Anita. Beide Ajax spelers waren tijdens de ruilmiddag aanwezig.

En er was meer te doen. Lucky, de mascotte van de Ajax Kids Club, was aanwezig, kinderen konden meedoen met het spel ‘Winkel wagentje schieten’ of deelnemen aan een rondleiding door de ArenA waarbij onder andere de kleedkamers konden worden bezocht. Kortom; een heerlijke voetbalmiddag voor iedereen.

PLUS is partner van de Eredivisie.

Tekst en foto's: Ajax.nl

Iedereen was druk bezig om zijn of haar album compleet te maken in de ArenA. Iedereen was druk bezig om zijn of haar album compleet te maken in de ArenA.

Tickets

Voor alle wedstrijden van Ajax kan je via de Ajax Online Ticketshop online kaarten bestellen. Toegangsbewijzen kunnen ook nog worden gekocht via de reguliere verkoop van TicketBox. Ajax adviseert supporters met klem alleen tickets via deze officiële verkooppunten aan te schaffen!
Zoeken in nieuwsarchief

Zoek naar
Van:
Tot:
Sluit venster