Duel Ajax Vrouwen naar dinsdag
06 december 2012
De wedstrijd van Ajax Vrouwen, die voor vrijdag 7 december op het programma stond, is verplaatst naar dinsdag 11 december. De Ajax Vrouwen spelen die avond het uitduel in de BeNe League bij sc Heerenveen Vrouwen. De aftrap is om 19:30 uur.
Vanwege het overlijden van de grensrechter van SC Buitenboys, Richard Nieuwenhuizen, besloot de KNVB eerder deze week om alle amateurwedstrijden dit weekend in Nederland af te gelasten. Alle vrouwenduels zijn derhalve van vrijdag naar dinsdag verplaatst.

Ajax neemt in de BeNe League Orange de - belangrijke - vierde plaats in, met twee punten voorsprong op nummer vijf Telstar. sc Heerenveen staat met vier punten onderaan de ranglijst. Er zijn nog drie duels te spelen. De bovenste vier ploegen plaatsen zich voor de BeNe League waarin ook de vier beste Belgische teams zijn opgenomen.

De eerstvolgende thuiswedstrijd van Ajax Vrouwen is vrijdag 14 december. Tegenstander is koploper FC Twente. De aanvang is 19:30 uur.

Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.n/Louis van de Vuurst


Tickets

Voor alle wedstrijden van Ajax kan je via de Ajax Online Ticketshop online kaarten bestellen. Toegangsbewijzen kunnen ook nog worden gekocht via de reguliere verkoop van TicketBox. Ajax adviseert supporters met klem alleen tickets via deze officiële verkooppunten aan te schaffen!
Zoeken in nieuwsarchief

Zoek naar
Van:
Tot:
Sluit venster