Blind 150ste in Club van 100
18 augustus 2013
Het is een bijzondere dag voor zowel Daley Blind als Ajax' Club van 100, de eeuwige ranglijst van de trouwste Ajacieden in de clubhistorie. Met zijn basisplek in de Klassieker is Blind bezig aan zijn honderdste officiële wedstrijd in Ajax 1. De Ajacied treedt deze zondag bovendien als 150ste speler toe tot de eervolle Club van 100.
Zo is bij deze editie van Ajax - Feyenoord dus sprake van een dubbele mijlpaal. De linksback speelt zijn 'gouden' wedstrijd in het eerste elftal, terwijl de Club van 100 het 150ste nieuwe lid verwelkomt. Speciaal voor de gelegenheid heeft de redactie van Ajax.nl hoogtepunten van Blind in Ajax 1 én enkele feiten en wetenswaardigheden over Ajax' roemruchte Club van 100 samengebracht in een unieke infographic.

Download de officiële Ajax-infographic via onderstaande link.Tickets

Voor alle wedstrijden van Ajax kan je via de Ajax Online Ticketshop online kaarten bestellen. Toegangsbewijzen kunnen ook nog worden gekocht via de reguliere verkoop van TicketBox. Ajax adviseert supporters met klem alleen tickets via deze officiële verkooppunten aan te schaffen!
Zoeken in nieuwsarchief

Zoek naar
Van:
Tot:
Sluit venster