Laatste Ajax Nieuws

31-10-2014

Serero keert terug in selectie


Frank de Boer heeft zijn selectie voor de thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht (zaterdag, 18:30 uur) rond. Thulani Serero is de meest opvallende naam op de lijst van 18 spelers. De Zuid-Afrikaan keert terug na een hamstringblessure.
31-10-2014

Laatste kaarten Ajax - Barcelona


De laatste kaarten voor Ajax - FC Barcelona gaan zaterdagmiddag om 12.00 uur in de vrije verkoop. Wie nog op zoek is naar kaarten moet er dus snel bij zijn. Het duel vindt plaats op woensdag 5 november om 20.45 uur.
31-10-2014

Op pad met de Ajax-spelersbus?


Voor de campagne ‘als 1 team’ heeft tot 7 november een online veiling plaats met unieke Ajax-items. Zo kan je onder andere bieden op het gebruik van de spelersbus voor één dag en op een meet and greet met de hele Ajax-selectie!
31-10-2014

Ajax TV Kick Off live op internet


Ajax TV Kick Off beleeft dit seizoen zijn eerste uitzendingen. Zo valt er voor de bezoekers van de thuisduels van Ajax in de Eredivisie nog meer te beleven in de Amsterdam ArenA. Maar ook de supporters die niet in het stadion zijn, kunnen de uitzendingen live via internet volgen! De uitzendingen zijn namelijk live via Ajax Exclusive TV te zien.
31-10-2014

Programma Ajax-jeugdteams


Het aantal thuis- en uitspelende teams is dit weekend mooi in evenwicht. Zes teams spelen thuis, zes uit. Ajax A1 (foto) reist zaterdag eerst af naar Groningen, maar speelt dinsdag eveneens een sleutelduel in de UEFA Youth League tegen FC Barcelona.
31-10-2014

Bekerloting: Ajax thuis tegen Vitesse


Ajax neemt het in de achtste finales van de KNVB Beker op tegen Vitesse. Dat heeft de loting uitgewezen. Ajax speelt thuis. De wedstrijd wordt op 16, 17 of 18 december gespeeld.
30-10-2014

Stadionkassa open bij Ajax - Dordrecht


Ajax en FC Dordrecht ontmoeten elkaar zaterdag voor het eerst in twintig jaar weer in competitieverband. De wedstrijd in de Amsterdam ArenA begint om 18:30 uur. Kaarten zijn al verkrijgbaar vanaf 12 euro. Een ideaal uitje voor het hele gezin. De stadionkassa is zaterdag vanaf 16:30 uur geopend.
30-10-2014

Ajax bereidt zich voor op FC Dordrecht


De selectie van Ajax meldde zich donderdag na een vrije dag weer op het trainingsveld. Twee dagen na het gewonnen bekerduel met Urk (0-4) moesten de spelers weer vol aan de bak. De volgend wedstrijd nadert namelijk al snel. Zaterdagavond ontvangt Ajax om 18:30 uur FC Dordrecht in de Amsterdam ArenA.
30-10-2014

Moisander: stabiele Finse factor


Niklas Moisander moest afgelopen weekend genoegen nemen met een plek op de bank, maar in de laatste twee jaar is de Fin uitgegroeid tot een belangrijke schakel in het Ajax van Frank de Boer.
30-10-2014

G-Wise bezorgt kids topdag bij Ajax


Ze stonden te trappelen van ongeduld. Maar liefst veertig kinderen waren samen met ouders, vrienden en familie opa’s afgekomen op de G-Wise clinic die donderdagmiddag op de Toekomst werd gehouden. Aan de clinic mochten kinderen deelnemen die een verstandelijke, lichamelijk en/of zintuigelijke beperking hebben.
30-10-2014

Pegels en penalty's


De selectie van Ajax bereidde zich vanmorgen voor op de ontmoeting met FC Dordrecht van komende zaterdag. Aan het eind van de training vochten El Ghazi en Cillessen een penaltyduel uit.
30-10-2014

Maximaal 850 Ajax-fans naar Parijs


Ajax heeft vandaag 850 kaarten toegezegd gekregen voor de Europese uitwedstrijd tegen Paris Saint Germain van dinsdag 25 november aanstaande. De beweegredenen voor het geringe aantal beschikbaar gestelde plaatsbewijzen worden nog medegedeeld aan Ajax.

Tickets

Voor alle wedstrijden van Ajax kan je via de Ajax Online Ticketshop online kaarten bestellen. Toegangsbewijzen kunnen ook nog worden gekocht via de reguliere verkoop van TicketBox. Ajax adviseert supporters met klem alleen tickets via deze officiële verkooppunten aan te schaffen!
Zoeken in nieuwsarchief

Zoek naar
Van:
Tot:
Aanmelden nieuwsbrief
Geef je op voor de wekelijkse Ajax-nieuwsbrief.

Sluit venster