Laatste Ajax Nieuws

13-09-2014

'Ajax moet zichzelf eerder belonen'


Een zo goed als zekere Ajax-overwinning kwam in de slotminuten zowaar nog even in de verdrukking. Met een 2-1-tussenstand mocht hekkensluiter Heracles Almelo in de slotfase nog ruiken aan een gelijkspel. Het liep uiteindelijk goed af. ,,Je moet jezelf eerder belonen en de wedstrijd dood maken’’, blikte Frank de Boer kritisch terug.
13-09-2014

'Ik wil in de basis blijven'


Arek Milik was met twee treffers de grote man in de met 2-1 gewonnen wedstrijd tegen Heracles. De Poolse spits was na afloop blij met zijn inbreng.
13-09-2014

Milik loodst Ajax voorbij Heracles


Ajax deed wat het moest doen in de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo. Na twee nederlagen slaagden de Amsterdammers er eindelijk weer in te winnen: 2-1. Arek Milik was met zijn twee doelpunten de gevierde man in de Amsterdam ArenA.
13-09-2014

'Eerste van 7 belangrijke duels'


Voorafgaand aan iedere thuiswedstrijd heten Edwin van der Sar en Frank de Boer de fans welkom in de Amsterdam ArenA. Beurtelings schrijven de directeur marketing en hoofdcoach van Ajax een persoonlijk voorwoord in het programmaboekje Ajax Kick Off. Bij Ajax - Heracles Almelo is het de beurt aan Frank de Boer.
13-09-2014

Cerny bezorgt Ajax A1 punt in extra tijd


Ajax A1 moest zaterdag, op bezoek bij de leeftijdgenoten van FC Utrecht, genoegen nemen met een gelijkspel. In de Domstad bogen de Ajacieden in de slotminuten een 2-0-achterstand om naar een 2-2-gelijkspel. Vaclav Cerny (archieffoto) bezorgde Ajax in de blessuretijd alsnog een punt.
13-09-2014

Feiten & Weetjes Ajax - Heracles


Ajax neemt het zaterdagavond vanaf 18:30 uur op tegen Heracles Almelo. In aanloop naar de competitiewedstrijd in de Amsterdam ArenA zet Ajax.nl een elftal feiten en weetjes over eerdere ontmoetingen op een rij.
13-09-2014

Uitslagen jeugd en amateurs


Liefst vier jeugdploegen van Ajax namen het zaterdag op tegen de leeftijdgenoten van FC Utrecht. De Ajax-talenten uit de A1 sleepten in de Domstad een zwaarbevochten gelijkspel uit het vuur: 2-2. De C2 (foto) won op Utrechtse bodem met 0-5. Ook de Ajacieden uit de E3 en F1 klopten hun Utrechtse tegenstanders. Lees hier alle uitslagen van de jeugd- en amateurelftallen van Ajax.
13-09-2014

Voorbeschouwing Ajax - Heracles


13-09-2014

'Iets in mij zegt: verwen het publiek'


Hij is de benjamin van het stel. Bij Ajax, maar ook binnen een gezin met drie zussen. Met hun discipline en gedrevenheid zijn zij een voorbeeld voor de dit jaar doorgebroken Anwar El Ghazi. Ajax.nl legde de 19-jarige aanvaller zes willekeurige dilemma’s voor.
12-09-2014

De Boer: 'Drie keer verliezen geen optie'


Na twee nederlagen had hij zijn spelers het liefst bij elkaar gehad. Maar interlandverplichtingen kunnen ook een positief effect hebben, zei Frank de Boer in de aanloop naar de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo.
12-09-2014

Ajax eindelijk weer compleet


Leuk weetje voorafgaand aan de vrijdagse oefensessie: de selectie van Ajax is deze training voor het eerst volledig compleet. Na het sluiten van de transfermarkt en de interlandperiode die daarop volgde, kon Frank de Boer aan de vooravond van de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo voor het eerst met zijn definitieve spelersgroep trainen. Minimaal tot aan de winterstop komt er niemand meer bij, terwijl er ook geen spelers meer worden afgesnoept.
12-09-2014

Selectie voor duel met Heracles


Keeper Diederik Boer en middenvelder Niki Zimling maken hun debuut in de wedstrijdselectie. De twee nieuwelingen behoren tot de achttien namen van Ajax die zaterdag op het wedstrijdformulier tegen Heracles Almelo staan. Ajax - Heracles begint zaterdag om 18:30 uur in de Amsterdam ArenA.

Tickets

Voor alle wedstrijden van Ajax kan je via de Ajax Online Ticketshop online kaarten bestellen. Toegangsbewijzen kunnen ook nog worden gekocht via de reguliere verkoop van TicketBox. Ajax adviseert supporters met klem alleen tickets via deze officiële verkooppunten aan te schaffen!
Zoeken in nieuwsarchief

Zoek naar
Van:
Tot:
Aanmelden nieuwsbrief
Geef je op voor de wekelijkse Ajax-nieuwsbrief.

Sluit venster