Laatste Ajax Nieuws

17-04-2015

Domper Ajax Vrouwen tegen Club Brugge


Na de bekerzege op Telstar afgelopen zaterdag volgde voor de Ajax Vrouwen een teleurstellende competitienederlaag tegen het laag geklasseerde Club Brugge. Op de Toekomst verloor de ploeg van trainer Ed Engelkes met 1-2.
17-04-2015

‘Een frustrerende en nieuwe ervaring’


Iedere week schrijft een speler of speelster van Ajax een column op Ajax.nl. Lasse Schöne, Ricardo van Rhijn, Tessel Middag en Liza van der Most wisselen elkaar telkens af. Deze week is dat Ricardo van Rhijn.
17-04-2015

Programma Ajax-jeugdteams


Dit weekend komen er slechts zes jeugdelftallen van Ajax in actie. De B1 en B2 spelen zaterdag als enige teams een thuisduel op sportcomplex de Toekomst. Daarnaast worden er vier uitwedstrijden gespeeld. Waaronder de clash FC Groningen A1 - Ajax A2 (foto).
17-04-2015

'Je wilt ook zekerheid voor later'


Met nog vier BeNe League-wedstrijden te gaan, kijken de Ajax Vrouwen terug op een bewogen seizoen. Op het veld en ook daarbuiten werd er hard gewerkt. Naast een intensief trainings – en wedstrijdprogramma bijt het merendeel van de selectie zich dagelijks vast in studies, stages en werk. Zo ook doelvrouw Laura du Ry (22) die Ajax zowel onder de lat als op kantoor vertegenwoordigde.
17-04-2015

Ajax bedankt Demy de Zeeuw


Ajax neemt zondag voor aanvang van het duel met NAC afscheid van Demy de Zeeuw. De middenvelder, nu uitkomend voor de club uit Breda, speelde 94 wedstrijden voor Ajax. De Zeeuw was onder andere een belangrijke pion in het team dat in 2011 de 30e landstitel veroverde.
16-04-2015

Ajax contracteert Pelle Clement


Ajax heeft Pelle Clement (Amsterdam, 19 mei 1996) gecontracteerd. De A-junior speelt sinds 2006 in de jeugdopleiding van Ajax. Hij tekende een contract dat op 1 juli 2015 ingaat en een looptijd heeft van twee jaar, tot en met 30 juni 2017.
16-04-2015

Tegenstander uitgelicht: NAC Breda


Weinig clubs in de Eredivisie verschenen dit seizoen vaker in het nieuws dan NAC Breda. Trainerswisselingen, een stortvloed aan winteraankopen en overnamespeculaties zorgden vrijwel voortdurend voor gespreksstof in en rond Breda, waar inmiddels met de borst vooruit tegen degradatie wordt gestreden.
15-04-2015

Finidi kan het nog altijd


15 april is de verjaardag van Finidi George. De oud-Ajacied wordt door velen vooral herinnerd vanwege zijn Champions League-treffer tegen Bayern München. Ajax TV zocht Finidi op in Spanje.
15-04-2015

'Niets lijkt Fischer in de weg te staan'


Samen met veel Ajacieden kijkt ook Frank de Boer uit naar de rentree van Viktor Fischer in Ajax 1. De kans is meer dan aanwezig dat de Deen dit weekend weer bij de wedstrijdselectie zit.
15-04-2015

Zonovergoten voorbereiding op NAC


Ajax vervolgde woensdag de voorbereiding op het competitieduel met NAC Breda. Op een zonovergoten sportpark de Toekomst werd intensief getraind.
15-04-2015

Ajax weer met grotere groep


Ajax werkte woensdag zijn tweede training af op weg naar het duel met NAC, zondag in de Amsterdam ArenA. Frank de Boer beschikte weer over een iets grotere groep. De meeste spelers die maandagavond meededen met Jong Ajax, waaronder Viktor Fischer, sloten weer aan.
15-04-2015

Ajax en Oranje: Joël Veltman


Ajax heeft in de rijke clubhistorie liefst 115 spelers aan het Nederlands elftal geleverd. De rij namen loopt van Gé Fortgens tot Davy Klaassen. In deze serie vertellen Ajacieden over hun band met Oranje. Deze week doet Joël Veltman zijn verhaal.

Tickets

Voor alle wedstrijden van Ajax kan je via de Ajax Online Ticketshop online kaarten bestellen. Toegangsbewijzen kunnen ook nog worden gekocht via de reguliere verkoop van TicketBox. Ajax adviseert supporters met klem alleen tickets via deze officiële verkooppunten aan te schaffen!
Zoeken in nieuwsarchief

Zoek naar
Van:
Tot:
Aanmelden Matchmail
Geef je op voor de Ajax Matchmail, die daags voor elk thuisduel verschijnt.

Sluit venster