Laatste Ajax Nieuws

16-04-2014

'Vertrouwen dat ik zondag kan spelen'


Voor een klein groepje Ajacieden stond vanmorgen een training op de Toekomst op het programma. Onder hen Niklas Moisander. De Fin is op de goede weg en hoopt de bekerfinale van zondag te halen.
16-04-2014

Ajax StreetWise in zonnig Amersfoort


Onder een stralende voorjaarszon streek Ajax StreetWise woensdag neer in Amersfoort voor een uitgebreide voetbalclinic. Jong Ajax-spelers Emran Barajzai, Riechedly Bazoer, Nick de Bondt en Abdel Malek El Hasnaoui waren van de partij om de plaatselijke jeugd van wat handige 'tips and tricks' te voorzien.
16-04-2014

Ajax iMagazine: Aegon Future Cup


Het nieuwe Ajax iMagazine is uit. Deze editie staat geheel in het teken van de Aegon Future Cup, het internationale toptoernooi voor B-junioren, dat vanaf 19-21 april wordt gespeeld op de Toekomst. Natuurlijk lees je alles over de deelnemers, het speelschema en de afgelopen edities. Davy Klaassen blikt terug op de editie van 2010, toen hij werd uitgeroepen tot speler van het toernooi.
16-04-2014

Aegon Future Cup: AC Milan & Fenerbahce


Voor de vijfde achtereenvolgende keer wordt tijdens het paasweekeinde de Aegon Future Cup gehouden op sportpark de Toekomst. Ajax.nl zet de deelnemers in vier afleveringen op een rij. In deze derde aflevering: AC Milan en debutant Fenerbahce.
16-04-2014

Aegon Future Cup: Liverpool & Celtic


Voor de vijfde achtereenvolgende keer wordt tijdens het paasweekeinde de Aegon Future Cup gehouden op sportpark de Toekomst. Ajax.nl zet de deelnemers in vier afleveringen op een rij. In deze vierde en laatste aflevering: Liverpool en Celtic.
16-04-2014

Kaartverkoop bekerfinale afgelopen


De kaartverkoop voor de finale van de KNVB Bekerfinale tussen PEC Zwolle en Ajax liep tot woensdag 16 april, 23:59 uur. De finale wordt zondag 20 april gespeeld in de Kuip in Rotterdam.
15-04-2014

Blind heeft honger naar triple


Daley Blind kan de komende weken met Ajax het seizoen mooi afsluiten. Zondag wordt de bekerfinale gespeeld, een week later kan de landstitel gepakt worden. De middenvelder hoopt dit seizoen de Nederlandse triple te pakken.
15-04-2014

Nijhuis fluit bekerfinale


De KNVB heeft Bas Nijhuis aangewezen als scheidsrechter voor de KNVB Bekerfinale tussen PEC Zwolle en Ajax, aanstaande zondag. Tijdens de finale wordt er voor het eerst in Nederland gebruik gemaakt van een vijfde/zesde official én doellijntechnologie.
15-04-2014

Ouaali maakt zich op voor Future Cup


Ajax en hoofdsponsor Aegon organiseren van zaterdag 19 tot en met maandag 21 april voor de vijfde keer de Aegon Future Cup op Sportpark de Toekomst. Ook ditmaal is de organisatie erin geslaagd een fantastisch deelnemersveld te strikken voor het prestigieuze toernooi voor B-junioren. Zo neemt Ajax het in Groep A op tegen Celtic, Corinthians en Liverpool, en kruisen in Groep B AC Milan, Benfica, Fenerbahçe en Anderlecht de degens met elkaar. ‘Allemaal clubs met een rijke historie’, stelt de debuterend coach van Ajax B1, Saïd Ouaali, dan ook terecht.
15-04-2014

Future Cup: Benfica & Corinthians


Voor de vijfde achtereenvolgende keer wordt tijdens het paasweekeinde de Aegon Future Cup gehouden op sportpark de Toekomst. Ajax.nl zet de deelnemers in vier afleveringen op een rij. In deze tweede aflevering: Benfica en Corinthians.
14-04-2014

Klaassen en Denswil gretig naar finale


Ajax focust zich deze week volledig op de finale van het toernooi om de KNVB Beker. Davy Klaassen en Stefano Denswil baalden zondag even dat de landstitel nog niet kon worden gevierd, maar kijken vol vertrouwen uit richting de strijd om de beker tegen PEC Zwolle. ,,Ik verheug me op de finale”, aldus Klaassen.
14-04-2014

'Was liever zondag al kampioen'


Daley Blind moest tegen ADO vanaf de tribune toekijken. Door de zege van Feyenoord bleek hij achteraf door zijn schorsing niet de kampioenswedstrijd te missen. Toch was hij liever al kampioen geweest.

Tickets

Voor alle wedstrijden van Ajax kan je via de Ajax Online Ticketshop online kaarten bestellen. Toegangsbewijzen kunnen ook nog worden gekocht via de reguliere verkoop van TicketBox. Ajax adviseert supporters met klem alleen tickets via deze officiële verkooppunten aan te schaffen!
Zoeken in nieuwsarchief

Zoek naar
Van:
Tot:
Aanmelden nieuwsbrief
Geef je op voor de wekelijkse Ajax-nieuwsbrief.

Sluit venster