Laatste Ajax Nieuws

23-04-2014

Goed doel op uitshirts Ajax


Ajax speelt de eerste helft van het seizoen 2014-2015 met het logo van het Fonds Gehandicaptensport op de uitshirts. Dit maakte Frank de Boer woensdag namens Ajax en Aegon bekend tijdens de Ajax-Aegon Sportdag, het sportevenement voor kinderen uit het speciaal onderwijs. Met deze actie wil hoofdsponsor Aegon samen met Ajax het FONDS helpen om meer aandacht te vragen voor de gehandicaptensport.
23-04-2014

Voorbereiding 'Heracles uit' begonnen


Na twee dagen zonder training meldden de selectiespelers van Ajax 1 zich woensdag weer op de Toekomst. De wrange smaak van de bekernederlaag tegen PEC Zwolle moet zondag worden weggespoeld. Uit bij Heracles kan de 33ste landstitel veilig worden gesteld. De voorbereiding op dat kampioensduel is nu écht van start gegaan.
21-04-2014

Vink fluit duel met Heracles Almelo


Pieter Vink fluit zondag Ajax' uitwedstrijd tegen Heracles Almelo. De Ajacieden hebben in Almelo aan een punt genoeg voor het 33e landskampioenschap in de clubhistorie. Vink wordt in het Polman Stadion bijgestaan door zijn assistent-scheidsrechters Nicky Siebert en Roger Geutjes.
21-04-2014

Ajax wint Aegon Future Cup


Ajax B1 heeft de Aegon Future Cup 2014 gewonnen. De Amsterdamse ploeg won in de finale van Liverpool. Zo werd er revanche genomen op de 2-0 nederlaag in de groep en mocht Ajax voor de derde keer in de historie van de Future Cup de beker omhoog houden.
21-04-2014

Ajax veroordeelt wangedrag


Gisteren had een fantastische dag moeten worden voor onze club en al onze supporters. Helaas heeft een groep meegereisde fans gemeend dit voetbalfeest te moeten verzieken. Met verwerpelijk gedrag hebben zij onze club in diskrediet gebracht. Wij als directie schamen ons oprecht voor deze mensen, die zich supporters van onze club wanen.
21-04-2014

Spoedoverleg Driehoek en Ajax


De Amsterdamse Driehoek (Openbaar Ministerie, Politie, Gemeente) en Ajax nemen na spoedoverleg afstand van het wangedrag van een deel van de Ajax-aanhang tijdens de bekerfinale. Gezamenlijk is gesproken over maatregelen. Er is besloten dat een groep van ongeveer 400 Ajax-aanhangers die in Rotterdam aanwezig waren in het vak waaruit vuurwerk is gegooid, niet wordt toegelaten tot de wedstrijd Heracles – Ajax, aanstaande zondag in Almelo.
21-04-2014

Nouri: 'Laten zien dat we top zijn'


Na afloop van de spannende finale van de Future Cup kreeg Ajax de beker voor de derde keer uitgereikt. Dat was een mooi moment voor de B1; onder meer voor uitblinker Abdelhak Nouri.
21-04-2014

'Klap van bekerdrama dreunt nog na'


Ajax was zondag vastberaden de 19e KNVB beker aan zijn prijzenkast toe te voegen. Desondanks verloor Ajax met afgetekende cijfers (5-1), in de Kuip, tegen PEC Zwolle. De door vuurwerk ontsierde bekerfinale wordt dinsdagochtend breed uitgemeten in de sportkaternen van de Nederlandse kranten.
21-04-2014

Deze week op Ajax TV


Iedere dag houdt Ajax TV je op de hoogte van het laatste nieuws rondom de club. Interviews, reportages en samenvattingen komen dagelijks voorbij op de website van Ajax en op Fox Sports Eredivisie. Deze week onder meer ruimschoots aandacht voor terugblikken op de Aegon Future Cup, de klinkende zege van Jong Ajax plus voorbeschouwing op Ajax' komende kampioenswedstrijd tegen Heracles Almelo.
21-04-2014

Uitslagen jeugd en amateurs Ajax


Een glorieuze eindzege voor Ajax B1 (foto) in de eigen Aegon Future Cup, maar ook de andere jeugdelftallen hadden succes afgelopen Paasweekeinde. Hier een overzicht van alle resultaten van de jeugd- en amateurteams van Ajax.
21-04-2014

Zege Jong Ajax, hattrick Meleg


Jong Ajax heeft de laatste thuiswedstrijd van het seizoen overtuigend gewonnen. Op de Toekomst werd Helmond Sport met 4-0 verslagen. Dejan Meleg zette Ajax via een hattrick op 3-0, Sam Hendriks tekende vlak voor tijd voor de 4-0.
21-04-2014

Ajax B1 winnaar Aegon Future Cup


Ajax heeft voor de derde keer in vijf jaar de Aegon Future Cup gewonnen. In de finale was het team van Saïd Ouaali overtuigend met 2-1 te sterk voor Liverpool.

Tickets

Voor alle wedstrijden van Ajax kan je via de Ajax Online Ticketshop online kaarten bestellen. Toegangsbewijzen kunnen ook nog worden gekocht via de reguliere verkoop van TicketBox. Ajax adviseert supporters met klem alleen tickets via deze officiële verkooppunten aan te schaffen!
Zoeken in nieuwsarchief

Zoek naar
Van:
Tot:
Aanmelden nieuwsbrief
Geef je op voor de wekelijkse Ajax-nieuwsbrief.

Sluit venster