Laatste Ajax Nieuws

22-07-2014

Lucky Ajax speelt tegen SuriLegends


Lucky Ajax speelt tijdens de Ajax Open Dag op 31 juli een wedstrijd tegen de SuriLegends. Het duel wordt om 16:00 uur op sportcomplex de Toekomst gespeeld en duurt twee keer 35 minuten. Net als de Ajax Open Dag is ook dit duel gratis toegankelijk.
22-07-2014

Ajacieden tonen nieuwste tenues


De Amsterdam ArenA was dinsdag het decor voor poserende in plaats van voetballende Ajacieden. Zowel de spelers uit de A-selectie als de aanstormende talenten van Jong Ajax toonde - onder meer voor de selectiefoto’s - het nieuwste thuis- en uittenue. De Ajax-selecties kwamen, kortom, pico bello voor de dag aan de vooravond van het seizoen 2014 – 2015.
21-07-2014

Voetbal mee op de Ajax Open Dag!


De Ajax Open Dag wordt dit jaar gehouden op donderdag 31 juli. Het evenement vindt plaats in en rondom de Amsterdam ArenA, op P2 en op sportcomplex de Toekomst. De Open Dag is gratis toegankelijk. Alle supporters van Ajax zijn uitgenodigd om samen het nieuwe seizoen in te luiden!
20-07-2014

'Trots aanvoerdersband te dragen'


Davy Klaassen beleefde op Sportpark de Boshoek in Hardenberg een bijzondere dag. Niet alleen won Ajax in een goede wedstrijd met 3-1 van Real Sociedad, ook droeg hij voor het eerst de aanvoerdersband. Een memorabel moment voor de Hilversummer: ,,Natuurlijk ben ik trots om de aanvoerdersband te mogen dragen. Ook al zijn er normaalgesproken natuurlijk een paar spelers voor me die er nu even niet bij waren.”
20-07-2014

Altijd Ajacied: Rody Turpijn


De 114-jarige Ajax-historie is rijk en roemrucht. De Ajacieden op het veld vormen en vormden het fundament onder onze club. Ajax.nl laat met regelmaat oud-Ajacieden aan het woord. Over zichzelf en over 'hun' Ajax. Dit keer vertelt Rody Turpijn over zijn clubgevoel.
20-07-2014

Het jaar van Mike en Lucas


Mike van der Hoorn en Lucas Andersen maakten afgelopen seizoen vooral speelminuten met Jong Ajax in de Jupiler League. Dit seizoen hopen beide jongelingen op meer speelminuten in Ajax 1. Beide spelers beantwoorden 7 stellingen.
19-07-2014

Highlights Ajax - Real Sociedad


De zesde oefenwedstrijd van de voorbereiding en de vijfde zege. Real Sociedad werd zaterdag in een snikheet Hardenberg met 3-1 verslagen.
19-07-2014

Ajax wint in snikheet Hardenberg


Ajax heeft zaterdag onder tropische omstandigheden gewonnen van Real Sociedad. Na vanochtend met 2-1 van Achilles ’29 te hebben gewonnen, waren de Amsterdammers enkele uren later met 3-1 te sterk voor de Spaanse opponent. Voormalig Heerenveen-spits Alfred Finnbogason bracht Sociedad nog op een 1-0 voorsprong, maar Arek Milik, Anwar El Ghazi en een eigen doelpunt van de Spanjaarden zorgden toch nog voor een verdiende zege.
19-07-2014

Highlights Achilles '29 - Ajax


Samenvatting van de oefenwedstrijd Achilles '29 - Ajax op het sportcomplex van SV De Lutte.
19-07-2014

Ajax verslaat Real Sociedad met 3-1


Ajax heeft zaterdag ook het tweede oefenduel met een overwinning afgesloten. Enkele uren na de 2-1 zege op Achilles ’29 won een ander elftal van Ajax met 3-1 van het Spaanse Real Sociedad.
19-07-2014

Ajax met nipte cijfers langs Achilles


Ajax boekte zaterdag een nipte oefenzege op Achilles '29. Op het terrein van SV De Lutte schoten Lesly de Sa en Tobias Sana de Amsterdammers naar een vrijwel kleurloze 1-2-overwinning.
19-07-2014

'Het was écht warm vandaag'


Niklas Moisander behoorde tot de Ajacieden die in De Lutte ruim 75 minuten speelden tegen Achilles '29. De Finse centrumverdediger blikte na afloop kritisch terug op de magere 1-2-overwinning op de Groesbekers. ,,We waren slordig, vooral in balverlies. Maar als groep gaat het elke week beter’’, aldus Ajax’ captain.

Tickets

Voor alle wedstrijden van Ajax kan je via de Ajax Online Ticketshop online kaarten bestellen. Toegangsbewijzen kunnen ook nog worden gekocht via de reguliere verkoop van TicketBox. Ajax adviseert supporters met klem alleen tickets via deze officiële verkooppunten aan te schaffen!
Zoeken in nieuwsarchief

Zoek naar
Van:
Tot:
Aanmelden nieuwsbrief
Geef je op voor de wekelijkse Ajax-nieuwsbrief.

Sluit venster