Laatste Ajax Nieuws

31-01-2015

Selectie voor duel met Vitesse


Davy Klaassen maakt zondag weer deel uit van de selectie van Ajax voor het duel met Vitesse. Ook de nieuwe doelman André Onana is één van de negentien Ajacieden die naar Arnhem afreizen. Hij vervangt Diederik Boer.
31-01-2015

Ajax ontloopt Vitesse niet veel


Voor Ajax staat dit weekend een ontmoeting met Vitesse op het programma. De landskampioen heeft het de laatste jaren in Arnhem regelmatig lastig. Een historisch overzicht.
31-01-2015

Jong Ajax wint oefenduel


Jong Ajax heeft het in allerijl ingelaste oefenduel met SDC Putten in de MiCoach Performancehal met 4-2 gewonnen. Het duel in de Jupiler League tegen FC Den Bosch, dat zaterdagmiddag gespeeld zou worden, werd afgelast omdat het veld werd afgekeurd.
31-01-2015

Jong Ajax - FC Den Bosch afgelast


De wedstrijd van Jong Ajax tegen FC Den Bosch die vanmiddag om 16:30 uur op de Toekomst zou worden gespeeld, is afgelast. Het veld is afgekeurd.
31-01-2015

Veel afgelastingen jeugd en amateurs


Bij de jeugd zijn alle wedstrijden van deze zaterdag op de Toekomst afgelast. Maar Ajax C2 en Ajax B2 togen naar Excelsior en wonnen daar hun duels.
31-01-2015

Met Vitesse moet men rekening houden


Vitesse leeft al het gehele seizoen onder zijn stand, maar toch zal niemand bij Ajax de uitwedstrijd in Arnhem als een makkelijke klus beschouwen. Ondanks de twaalfde plaats in de Eredivisie blijft Vitesse een ploeg om rekening mee te houden.
30-01-2015

'Signaal afgeven naar concurrent'


In de strijd om het kampioenschap mag Ajax eigenlijk geen punten meer verliezen, te beginnen zondag tegen Vitesse. Niklas Moisander blikt vooruit op het belangrijke duel in Arnhem.
30-01-2015

De Boer wil snel goede gevoel terug


Frank de Boer heeft ondanks een moeizame start van de tweede seizoenshelft nog het volste vertrouwen in zijn ploeg. ,,De laatste twee wedstrijden hebben ons qua zelfvertrouwen niet het beste opgeleverd”, sprak de trainer vrijdag op de persconferentie in de aanloop naar Vitesse – Ajax van zondag. ,,Maar voor de winterstop zijn we wél stabiel geweest en hebben we genoeg punten gepakt. Dat kan niet zomaar verdwenen zijn.”
30-01-2015

Ajax Vrouwen doen zichzelf tekort


De Ajax Vrouwen hadden vrijdagavond de kans om de eerste ploeg dit seizoen te zijn die een overwinning bij Anderlecht weghaalde. Maar de ploeg van trainer Ed Engelkes verzilverde maar één van de vele kansen, waardoor slechts een gelijkspel resteerde, 1-1.
30-01-2015

Eerste training voor Onana met Ajax 1


De Toekomst was vrijdag door de sneeuwval wit bedekt. De selectie van Ajax week daarom uit naar binnen voor een oefensessie in het adidas miCoach Performance Centre. Een opvallend gezicht was Andre Onana. De Kameroense doelman, die een kleine twee weken geleden werd overgenomen van FC Barcelona, trainde voor het eerst mee.
30-01-2015

Maak kans op een unieke voetbalreis!


Wil je kans maken op een geheel verzorgde Europese voetbalreis naar keuze? Speel dan mee voor Ajax in de VriendenLoterij en steun daarmee direct de Ajax-jeugdopleiding. Samen met drie vrienden mag de winnaar naar een buitenlandse voetbalstad naar keuze. Een unieke kans om een ex-Ajacied live in actie te zien. Bovendien krijgt de winnaar ook een geldbedrag 25.000 euro.
30-01-2015

Heb jij de moves van El Ghazi?


Anwar El Ghazi valt dit seizoen regelmatig op met zijn gedurfde acties bij Ajax 1. Heb jij ook zo'n mooie techniek? Show je skills en maak kans op een gesigneerd shirt van de meester zelf. Doe mee aan #MoveLikeElGhazi.

Tickets

Voor alle wedstrijden van Ajax kan je via de Ajax Online Ticketshop online kaarten bestellen. Toegangsbewijzen kunnen ook nog worden gekocht via de reguliere verkoop van TicketBox. Ajax adviseert supporters met klem alleen tickets via deze officiële verkooppunten aan te schaffen!
Zoeken in nieuwsarchief

Zoek naar
Van:
Tot:
Aanmelden Matchmail
Geef je op voor de wekelijkse Ajax Matchmail.

Sluit venster