Laatste Ajax Nieuws

20-10-2014

'Ajax zal boven zichzelf moeten uitstijgen'


Na een wedstrijd met twee gezichten verdeelde Ajax zaterdagavond de punten met FC Twente, 1-1. Omdat het een duel betrof voorafgaande aan de Champions League-wedstrijd tegen FC Barcelona, werd uiteraard in de media veel vooruitgeblikt.
20-10-2014

Barcelona weer heer en meester


Iedere maandagochtend maken we op Ajax.nl een rondje langs de Europese velden. Hoe staan de tegenstanders van Ajax in de UEFA Champions League ervoor? Deze week onder andere: FC Barcelona superieur in Spanje en Paris Saint-Germain wint weer eens.
20-10-2014

Ajax op weg naar Barcelona


Ajax 1 is maandagochtend vertrokken richting Spanje, waar dinsdagavond om 20:45 uur de Champions League-kraker tegen FC Barcelona wordt gespeeld. Meest opvallende passagier in de selectie van het eerste is Queensy Menig.
20-10-2014

FC Barcelona van A tot Z


Ajax reist maandag richting Spanje voor de Champions Leaguewedstrijd tegen FC Barcelona die dinsdagavond op het programma staat. In aanloop naar de CL-wedstrijd in Camp Nou ontleden we de 22-voudig Spaans kampioen van A tot Z.
20-10-2014

Ajax A1 jaagt op eerherstel


Ajax A1 speelt dinsdagmiddag in Spanje zijn derde groepswedstrijd in de UEFA Youth League tegen FC Barcelona. Voorafgaand aan het duel tussen de eerste teams, even verderop in het immense Camp Nou, gaat Ajax A1 op jacht naar revanche. Vorig jaar was FC Barcelona immers in zowel in de thuis- als de uitwedstrijd te sterk voor de Amsterdamse talenten.
19-10-2014

Highlights FC Twente - Ajax


Na de interlandperiode wachtte Ajax zaterdagavond een ontmoeting met FC Twente. In Enschede hoopte de ploeg van Frank de Boer in het spoor van koploper PSV te blijven.
19-10-2014

Kreek wilde geen feest in clubkostuum


Ajax bekroonde het droomseizoen 1994-1995 met winst van de UEFA Champions League. De Ajacieden van trainer Louis van Gaal schreven sportgeschiedenis. Twintig jaar na de eerste succesvolle stappen richting dat succes blikt Ajax.nl terug op dat bijzondere seizoen. Deel 3: Michel Kreek draagt tegen Casino Salzburg zijn laatste Ajax-shirt.
19-10-2014

Selectie voor duel met Barcelona


Ajax bereidt zich vanaf maandagochtend met negentien spelers voor op het Champions League-duel met FC Barcelona. Queensy Menig en Jairo Riedewald nemen de plaatsen in van de geblesseerde Nicolai Boilesen en Thulani Serero die in Amsterdam blijven.
19-10-2014

Serero en Boilesen missen Barca - Ajax


Thulani Serero en Nicolai Boilesen moeten de Champions League-wedstrijd Barcelona - Ajax van aanstaande dinsdag aan zich voorbij laten gaan.
18-10-2014

Ajax toont tegen Twente twee gezichten


Ajax heeft zijn generale repetitie voor het Champions League-treffen met FC Barcelona gelijkgespeeld tegen FC Twente. Het levendige duel bleek er een met twee totaal verschillende gezichten. Een 1-1-gelijkspel bleek het logische gevolg. Ajax kwam achter, maar Kolbeinn Sigthórsson liet de weer in grote getalen meegereisde supporters juichen in de Grolsch Veste.
18-10-2014

De Boer: 'Twee punten verloren'


Geheel in lijn met het voorafgaande strijdgewoel, FC Twente - Ajax was een duel met twee gezichten, hield ook Frank de Boer een tweeslachtig gevoel over aan het gelijkspel (1-1) in de Grolsch Veste. Ondanks een povere eerste helft, had er wellicht tóch meer ingezeten voor de Amsterdammers. Die tweeledigheid knaagde na afloop aan de Ajax-coach.
18-10-2014

Schotse arbitrage in Barcelona


De Schotse scheidsrechter William Collum leidt de Champions League-wedstrijd Barcelona - Ajax, aanstaande dinsdag om 20:45 uur.

Tickets

Voor alle wedstrijden van Ajax kan je via de Ajax Online Ticketshop online kaarten bestellen. Toegangsbewijzen kunnen ook nog worden gekocht via de reguliere verkoop van TicketBox. Ajax adviseert supporters met klem alleen tickets via deze officiële verkooppunten aan te schaffen!
Zoeken in nieuwsarchief

Zoek naar
Van:
Tot:
Aanmelden nieuwsbrief
Geef je op voor de wekelijkse Ajax-nieuwsbrief.

Sluit venster