Laatste Ajax Nieuws

28-02-2015

Simpele zege Ajax Vrouwen op Leuven


De Ajax Vrouwen hebben zaterdagavond in de BeNeLeague een eenvoudige zege behaald op Oud-Heverlee Leuven. Op de Toekomst won de ploeg van trainer Ed Engelkes met 3-0 dankzij twee goals van Desiree van Lunteren en een van Anouk Hoogendijk.
28-02-2015

PSV-uit zware opgave voor Ajax


PSV - Ajax staat zondagmiddag voor de 59ste keer op het programma in de Eredivisie. In de voorgaande duels had Ajax het vaak lastig, PSV is namelijk de meeste succesvolle ploeg in die duels.
28-02-2015

Uitslagen jeugd en amateurs


De A-junioren van Ajax hebben deze zaterdag het doel uitstekend weten te vinden. Ajax A1 speelde de topper, die morgen toevallig in de Eredivisie op het programma staat, op de Toekomst. Ajax won met 4-2 van PSV. Ajax A2 versloeg de A1 van Volendam met 4-1.
28-02-2015

Tegenstander uitgelicht: PSV


Als de nummers een en twee van de competitie elkaar treffen, wordt er steevast gesproken over een kraker. De vraag is of het treffen tussen PSV en Ajax als zodanig betiteld kan worden. Het betreft hier weliswaar een ontmoeting tussen de hoogst geklasseerde ploegen van de Eredivisie, maar van spanning lijkt nauwelijks sprake meer. PSV koestert een ruime voorsprong van veertien punten op Ajax.
27-02-2015

'Het DNA van Frank is Ajax'


Frank de Boer is ook volgend seizoen de trainer van Ajax. Dat maakte hij vandaag bekend. Marc Overmars is blij dat de succestrainer blijft en dit vroegtijdig bekend maakt.
27-02-2015

Dnipro relatief onbekende voor Ajax


De kracht van Ajax’ komende opponent in de UEFA Europa League laat zich op het eerste oog lastig inschatten. Dnipro Dnipropetrovsk is voor het grote publiek een relatief onbekende. Frank de Boer en Nick Viergever reageerden vrijdag op de loting.
27-02-2015

Met goede loting richting PSV


De voorbereiding van Ajax op PSV is na de zege op Legia in volle gang. Maar vrijdag werd er ook even gekeken wie de volgende tegenstander is in de Europa League.
27-02-2015

Jong Ajax verliest na rampzalig begin


Jong Ajax heeft vrijdagavond een thuisnederlaag geleden tegen MVV. Op sportcomplex de Toekomst zegevierden de Limburgers met 1-3. Na een rampzalig openingskwartier keek Jong Ajax al tegen een 0-3 achterstand aan. Vlak voor tijd redde Milan Vissie de eer.
27-02-2015

El Ghazi wil nog geen keuze maken


Anwar El Ghazi heeft zijn plek gevonden in de ploeg van Frank de Boer. De aanvaller kijkt openhartig vooruit naar de topper tegen PSV en het tweeluik met Dnipro in de UEFA Europa League. El Ghazi voelt zich nog niet rijp genoeg voor de keuze voor een nationale ploeg.
27-02-2015

Na zege op Legia richt Ajax zich op PSV


De Ajax-selectie keerde afgelopen nacht, direct na de gewonnen Europa League-wedstrijd tegen Legia Warschau terug in Amsterdam. Vrijdagmiddag stond alweer een uitlooptraining op het programma. Daags na de zege in Polen werd alweer gefocust op PSV - Ajax.
27-02-2015

De Boer ook komend seizoen trainer Ajax


Frank de Boer heeft Ajax duidelijkheid gegeven over zijn toekomst. De Ajax-trainer heeft de clubleiding laten weten ook komend seizoen trainer van de Amsterdammers te zullen zijn. Dit maakte De Boer vrijdag wereldkundig.
27-02-2015

Ajax makkelijk voorbij Legia


Ajax boekte in Warschau een klinkende zege op Legia. De mooiste momenten van dat duel op muziek.

Tickets

Voor alle wedstrijden van Ajax kan je via de Ajax Online Ticketshop online kaarten bestellen. Toegangsbewijzen kunnen ook nog worden gekocht via de reguliere verkoop van TicketBox. Ajax adviseert supporters met klem alleen tickets via deze officiële verkooppunten aan te schaffen!
Zoeken in nieuwsarchief

Zoek naar
Van:
Tot:
Aanmelden Matchmail
Geef je op voor de Ajax Matchmail, die daags voor elk thuisduel verschijnt.

Sluit venster