Laatste Ajax Nieuws

06-07-2015

'Over drie weken wil ik er staan'


Joël Veltman heeft een bijzondere vakantie achter de rug. Tijdens zijn vrije weken vroeg hij zijn vriendin ten huwelijk. Als verloofde stapte hij maandag het trainingsveld op. De international had een week langer vakantie dan zijn teamgenoten vanwege activiteiten met Oranje. Vanaf nu staat alles voor hem in het teken van de voorronde UEFA Champions League. ,,Er heerst wel een beetje een gevoel van revanche.”
06-07-2015

Ajax contracteert Darren Sidoel


Ajax heeft Darren Sidoel (Den Haag, 10 maart 1998) gecontracteerd. De A-junior speelt sinds 2012 in de jeugdopleiding van Ajax. Hij tekende een contract dat is ingegaan op 1 juli 2015 en een looptijd heeft van drie jaar, tot en met 30 juni 2018.
06-07-2015

Eerste training op de Toekomst


Na een bosloop in het Amsterdam bos en het trainingskamp in Oostenrijk hebben de Ajacieden maandagochtend voor de eerste keer op de Toekomst getraind. Lucas Andersen, Arek Milik en Joël Veltman sloten zich na hun vakantie voor het eerst weer bij de groep aan.
06-07-2015

'Alles op alles zetten om EK te winnen'


KNVB-coach Aron Winter heeft vier Ajacieden geselecteerd voor het Europees kampioenschap voor spelers onder 19 jaar. Naast Abdelhak Nouri, Damon Mirani en Leeroy Owusu completeert Terry Lartey Sanniez het kwartet Ajacieden dat in Griekenland op jacht gaat naar de Europese titel. Dinsdag staat de eerste wedstrijd tegen Rusland op het programma.
04-07-2015

Highlights Ajax - Dinamo Moskou


Ajax heeft de eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding op het seizoen 2015/16 achter de rug. In het Oostenrijkse Kematen werd het tegen Dinamo Moskou 2-2.
04-07-2015

Klaassen trotse nieuwe aanvoerder


Davy Klaassen is de nieuwe aanvoerder van Ajax. Frank de Boer ziet in de nummer 10 de ideale leider en een waardig opvolger van Niklas Moisander.
04-07-2015

Ajax en Dinamo Moskou in evenwicht


Ajax heeft het eerste oefenduel van de voorbereiding gelijkgespeeld. In het Oostenrijkse Kematen eindigde het de wedstrijd tegen Dinamo Moskou in 2-2. Na een 1-1-ruststand zette Bazoer Ajax na rust op 2-1. Vlak voor tijd bepaalden de Russen de eindstand op 2-2.
04-07-2015

De Boer: 'Warmte enige minpunt'


Frank de Boer kijkt met een tevreden gevoel terug op het trainingskamp in Oostenrijk. Ajax sloot de trainingsweek zaterdag af met een oefenwedstrijd tegen Dinamo Moskou (2-2). Alle spelers kwamen 45 minuten in actie. Met een fitte selectie keert De Boer terug naar Amsterdam.
04-07-2015

Klaassen nieuwe aanvoerder Ajax


Davy Klaassen is de nieuwe aanvoerder van Ajax. Dat heeft coach Frank de Boer aan het einde van het trainingskamp in Oostenrijk bekendgemaakt. De 22-jarige middenvelder van Ajax volgt de vertrokken Niklas Moisander op als captain van het eerste elftal.
04-07-2015

Open training op 9 juli


De Ajax-training van donderdag 9 juli is openbaar voor supporters. De selectie van Ajax traint die dag op het hoofdveld van sportcomplex de Toekomst. De training begint om 10:30 uur. Naast de open training staan er de komende weken veel andere Ajax-activiteiten op het programma.
04-07-2015

El Ghazi wil hogere cijfers halen


Van alle Ajacieden was het afgelopen trainingskamp misschien wel het zwaarst voor Anwar El Ghazi. Het Talent van het Jaar zit middenin de Ramadan en verzorgt zichzelf daardoor extra goed. Doelen heeft hij zich ook gesteld voor komend jaar: ,,Ik wil hogere cijfers halen. Elke wedstrijd móet minimaal voldoende zijn.”
03-07-2015

Bogarde terug bij Ajax


Winston Bogarde keert terug bij Ajax. De club en de voormalige topspeler bereikten overeenstemming over een contract van één seizoen, tot en met 30 juni 2016. De 44-jarige oud-Ajacied gaat in de bovenbouw van de jeugdopleiding aan de slag als verdedigerstrainer.

Tickets

Voor alle wedstrijden van Ajax kan je via de Ajax Online Ticketshop online kaarten bestellen. Toegangsbewijzen kunnen ook nog worden gekocht via de reguliere verkoop van TicketBox. Ajax adviseert supporters met klem alleen tickets via deze officiële verkooppunten aan te schaffen!
Zoeken in nieuwsarchief

Zoek naar
Van:
Tot:
Aanmelden Matchmail
Geef je op voor de Ajax Matchmail, die daags voor elk thuisduel verschijnt.

Sluit venster