Laatste Ajax Nieuws

21-12-2014

De Boer prijst supersub Van der Hoorn


De ontknoping in stadion Woudestein had qua afloop veel weg van de wijze waarop Ajax de eerste helft van het seizoen 2013-2014 afsloot. Afgelopen jaar was het in het uitduel met Roda JC Jairo Riedewald die het pad effende richting overwinning. Zondag was Mike van der Hoorn de supersub die Ajax richting overwinning loodste. ,,Ik vind dit vooral heel leuk voor Mike zelf’’, blikte Frank de Boer terug.
21-12-2014

Feiten & Weetjes Excelsior - Ajax


Ajax besluit 2014 zondag met een uitwedstrijd tegen Excelsior. De uitwedstrijd in Rotterdam begint om 14:30 uur. In aanloop naar het duel in de zeventiende speelronde zet Ajax.nl een elftal feiten en weetjes over dit duel op een rij.
21-12-2014

Voorbeschouwing Excelsior - Ajax


20-12-2014

'Wisselvalligheid is nu helemaal weg'


Jong Ajax kan tevreden terugkijken op de eerste seizoenshelft. Waar het elftal een jaar geleden in de winterstop nog op een 18e plaats onder in de Jupiler League bungelde, staat het team nu keurig in het linkerrijtje. ,,De wisselvalligheid waarmee we dit seizoen begonnen, is de laatste twee á drie maanden helemaal verdwenen”, aldus trainer Andries Ulderink.
20-12-2014

Jong Ajax besluit 2014 met zege


Jong Ajax heeft de eerste competitiehelft afgesloten met een dikverdiende overwinning op De Graafschap. Op Sportcomplex de Toekomst werd het, mede dankzij twee goals van Queensy Menig, 3-1 voor de Ajacieden. Dankzij de overwinning bezet Jong Ajax nu een knappe zevende plaats in de Jupiler League.
20-12-2014

Bijzondere lunch met Ajax-selectie


Een select gezelschap van dertig mensen viel vrijdagmiddag met de neus in de boter. Zij mochten lunchen en bijpraten met de Ajax-selectie. De meet & greet was georganiseerd door Aegon, dat zijn laatste sponsoractiviteit als hoofdsponsor van Ajax volbracht.
20-12-2014

Team van Toen: A1 1987-1988


De jeugdopleiding van Ajax heeft vele grote voetballers voortgebracht. In de rubriek ‘Team van Toen’ besteden we iedere maand aandacht aan een Ajax-jeugdteam uit het verleden. Betrokkenen blikken terug op hun periode in de jeugdopleiding. In deze aflevering: Ajax A1 uit het seizoen 1987-1988.
20-12-2014

Ajax verloor nog nooit op kunstgras


Ajax besluit 2014 zondag met een uitwedstrijd tegen Excelsior. Ajax TV zette enkele historische ontmoetingen tussen beide clubs op een rijtje.
20-12-2014

Eerherstel van Ajax tegen Excelsior?


Ajax sluit zondag de eerste seizoenshelft af met een uitwedstrijd bij Excelsior. Voor de Ajacieden staat het duel op Woudestein vooral in het teken van eerherstel. Ajax werd donderdag voor eigen publiek tegen Vitesse (0-4) op pijnlijke wijze uitgeschakeld in de achtste finale van de KNVB Bekertoernooi. Excelsior, de nummer dertien van de Eredivisie, baarde opzien door NAC Breda met 6-0 uit de beker te kegelen.
20-12-2014

Selectie voor uitduel met Excelsior


De wedstrijdselectie voor de laatste wedstrijd van 2014 is ongewijzigd ten opzichte van het de verloren bekerwedstrijd tegen Vitesse. Ajax reist zondag met dezelfde achttien namen naar Rotterdam voor het uitduel met Excelsior.
19-12-2014

De Boer: 'Deze klap kwam hard aan'


Ajax likte vrijdagochtend de wonden van de bekeruitschakeling van donderdagavond. De duidelijke nederlaag dreunde ook bij trainer Frank de Boer nog na.
19-12-2014

KNVB wijzigt tijden twee Ajax-duels


De KNVB heeft het aanvangstijdstip van twee Ajax-duels gewijzigd. De kick-offs van Willem II - Ajax en Ajax - ADO Den Haag zijn nu later dan oorspronkelijk vastgesteld.

Tickets

Voor alle wedstrijden van Ajax kan je via de Ajax Online Ticketshop online kaarten bestellen. Toegangsbewijzen kunnen ook nog worden gekocht via de reguliere verkoop van TicketBox. Ajax adviseert supporters met klem alleen tickets via deze officiële verkooppunten aan te schaffen!
Zoeken in nieuwsarchief

Zoek naar
Van:
Tot:
Aanmelden nieuwsbrief
Geef je op voor de wekelijkse Ajax-nieuwsbrief.

Sluit venster