Laatste Ajax Nieuws

28-05-2015

Ajax iMagazine: terugblik seizoen


In de laatste editie van Ajax iMagazine blikken we terug op het seizoen 2014-2015. Talent van het Jaar Anwar El Ghazi vertelt over zijn bijzondere debuutjaar in de hoofdmacht. Verder komen ook de seizoenen van Jong Ajax, de Ajax Vrouwen en Ajax A1 in vogelvlucht voorbij.
28-05-2015

Geslaagde operatie Van Bruggen


Damian van Bruggen is woensdag succesvol geopereerd aan een scheurtje in de buitenmeniscus van zijn rechterknie. De verdediger van Jong Ajax liep de blessure begin deze maand op tijdens het competitieduel met NEC Nijmegen.
27-05-2015

El Ghazi scoort voor Jong Oranje


Ajacied Anwar El Ghazi heeft woensdagavond gescoord voor Jong Oranje tegen Costa Rica. De rechtsbuiten tekende al in de derde minuut voor de 1-0 op het 'beloftenfestival' in Toulon. Jong Oranje won het openingsduel uiteindelijk met 3-2.
27-05-2015

Ajax en Oranje: Dick Schoenaker


Ajax heeft in de rijke clubhistorie liefst 115 spelers aan het Nederlands elftal geleverd. De rij namen loopt van Gé Fortgens tot Davy Klaassen. In deze serie vertellen Ajacieden over hun band met Oranje. Deze week doet Dick Schoenaker zijn verhaal.
26-05-2015

Nieuw contract voor keeper Alblas


Ajax en Norbert Alblas (20) hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van zijn contract dat liep tot en met 30 juni 2015. De nieuwe verbintenis gaat in op 1 juli 2015 in en loopt tot en met 30 juni 2016.
26-05-2015

Altijd Ajacied: Simon Tahamata


De 115-jarige Ajax-historie is rijk en roemrucht. De Ajacieden op het veld vormen en vormden het fundament onder onze club. Ajax.nl laat met regelmaat oud-Ajacieden aan het woord. Over zichzelf en over 'hun' Ajax. Dit keer vertelt Simon Tahamata op de dag van zijn 59ste verjaardag over zijn eerste Ajax-jaren en clubgevoel.
26-05-2015

Ajax huldigt jubilarissen


In de bestuurskamer van sportcomplex de Toekomst is dinsdag een aantal jubilerende medewerkers gehuldigd. Samen met directeur voetbalzaken Marc Overmars, directeur marketing Edwin van der Sar, financieel directeur Jeroen Slop werd er een lunch genuttigd, waarna mooie woorden werden gesproken en geschenken werden overhandigd.
25-05-2015

Ajax A1 verliest finale Copa Amsterdam


Ajax A1 is er niet in geslaagd de Aegon Copa Amsterdam te veroveren. In de finale bleek RSC Anderlecht na strafschoppen (5-4) te sterk.
25-05-2015

Fans huldigen CL-winnaar Ajax


Daags na de winst van de Champions League werd Ajax bij de terugkeer in Amsterdam groots onthaald. Zowel op het Museumplein als tijdens de rondvaart vierden duizenden fans het feest mee.
24-05-2015

1995: Ajax wint Champions League


Twintig jaar geleden won Ajax op een mooie avond in Wenen de Champions League. Het elftal van Louis van Gaal versloeg AC Milan met 1-0 en zorgde voor een hoogtepunt in de clubhistorie.
24-05-2015

Seedorf: 'Winst dankzij magisch moment'


De spelers van Ajax waren blij met elkaar en voor elkaar na de winst in de CL-finale 20 jaar geleden. Clarence Seedorf roemt de teamspirit en kijkt met veel trots terug op het winnen van de Champions League.
24-05-2015

Kluivert schiet Ajax naar de zege


Het is vandaag twintig jaar geleden dat Ajax in Wenen de Champions League won. Patrick Kluivert schoot de Amsterdammers in de slotfase van de finale tegen AC Milan naar de zege.

Tickets

Voor alle wedstrijden van Ajax kan je via de Ajax Online Ticketshop online kaarten bestellen. Toegangsbewijzen kunnen ook nog worden gekocht via de reguliere verkoop van TicketBox. Ajax adviseert supporters met klem alleen tickets via deze officiële verkooppunten aan te schaffen!
Zoeken in nieuwsarchief

Zoek naar
Van:
Tot:
Aanmelden Matchmail
Geef je op voor de Ajax Matchmail, die daags voor elk thuisduel verschijnt.

Sluit venster