Laatste Ajax Nieuws

08-10-2015

Ajax verliest nipt van Southampton


Ajax heeft donderdag een besloten oefenwedstrijd tegen Southampton verloren. Op sportcomplex de Toekomst zegevierden de Engelsen met 1-2. Lasse Schöne bracht met zijn aansluitingstreffer de spanning terug. Verder kwamen de Ajacieden in het laatste halfuur niet.
08-10-2015

Team van toen: D1 1999-2000


De jeugdopleiding van Ajax heeft vele grote voetballers voortgebracht. In de rubriek ‘Team van Toen’ besteden we iedere maand aandacht aan een Ajax-jeugdteam uit het verleden. Betrokkenen blikken terug op hun periode in de jeugdopleiding. In deze aflevering: Ajax D1 uit het seizoen 1999-2000.
08-10-2015

Ajax Vrouwen klaar voor PSV


De Ajax Vrouwen speelden vorige week de topper tegen FC Twente, komende vrijdag volgt de topper tegen koploper PSV. De ploeg is vol zelfvertrouwen, maar moest het deze week doen zonder een belangrijke schakel.
07-10-2015

De Boer laat teugels niet vieren


Even stoom afblazen en de accu opladen voor het vervolg van de belangrijke oktobermaand. Dat is voor de niet-internationals bij Ajax het devies deze week. Het betekent niet dat Frank de Boer de teugels laat vieren. De Ajax-coach zat er tijdens de woensdagtraining kort op.
07-10-2015

Interlands: wie, wat, waar?


Ajax-trainer Frank de Boer mist deze weken ongeveer de helft van zijn selectie vanwege interlandverplichtingen. Hierdoor kan de Noord-Hollander, die zondag na de met 1-2 verloren wedstrijd tegen PSV repte over een collectieve offday van zijn ploeg, niet meteen iets rechtzetten. Anwar El Ghazi en Riechedly Bazoer werden voor het eerst opgeroepen voor het Nederlands elftal, dat de degens kruist met Kazachstan en Tsjechië.
07-10-2015

'Je kunt niet groot genoeg dromen'


Iedere week schrijft een speler of speelster van Ajax een blog voor Ajax.nl. Davy Klaassen, Vaclav Cerny, Merel van Dongen en Joël Veltman wisselen elkaar telkens af. Ditmaal is het de beurt aan Merel van Dongen.
07-10-2015

'Mijn hart ligt bij dit werk'


ABN AMRO is als partner van de Toekomst nauw betrokken bij de Ajax-jeugdteams, Ajax Vrouwen en de amateurtak van Ajax. Iedere maand bieden betrokkenen uit deze teams een blik achter de schermen. In aflevering 2 het verhaal van Dennis de Haan (38), die bijna de helft van zijn leven werkzaam is bij Ajax. ,,Mijn hart ligt bij het beter maken van kinderen.”
07-10-2015

Nouri en Dekker scoren voor Oranje o/19


Oranje Onder 19 bleek woensdag een forse maat te groot voor de leeftijdgenoten van Gibraltar. Mede door goals van Abdelhak Nouri (foto rechts) en Vince Gino Dekker maakte de ploeg van bondscoach Aron Winter een vliegende start in de EK-kwalificatiereeks: 9-0.
07-10-2015

Oranje o/20 start met nederlaag


Het Nederlands Beloftenelftal (o/20) is het vierlandentoernooi in Duitsland met een nederlaag begonnen. De Engelse leeftijdsgenoten waren woensdagmiddag met 3-1 te sterk voor het Nederlands team o/20. Keeper Indy Groothuizen (foto), captain Damon Mirani en Leeroy Owusu kwamen namens Ajax in actie. Ajacied Pelle Clement bekeek het duel vanaf de reservebank.
06-10-2015

El Ghazi: 'We plakten aan elkaar vast'


Anwar El Ghazi meldde zich deze week net als Riechedly Bazoer voor het eerst bij het Nederlands Elftal. Een mooie ervaring voor de 20-jarige aanvaller, die na de training sprak met Ajax TV.
06-10-2015

Youth League: Ajax A1 - Schalke 04


Ajax A1 ontvangt woensdag 21 oktober de leeftijdsgenoten van FC Schalke 04 op de Toekomst in de return van de voorronde van de UEFA Youth League. Het duel wordt gespeeld op sportpark de Toekomst. De aftrap op het hoofdveld is om 19:00 uur. Uit veiligheidsoverwegingen is het duel niet gratis toegankelijk. Tickets kosten 2,50 euro en zijn online verkrijgbaar.
06-10-2015

Highlights Ajax C1 - AZ C1


Ajax C1 speelde zaterdag de Noord-Hollandse derby tegen AZ. Een samenvatting van dat duel.

Tickets

Voor alle wedstrijden van Ajax kan je via de Ajax Online Ticketshop online kaarten bestellen. Toegangsbewijzen kunnen ook nog worden gekocht via de reguliere verkoop van TicketBox. Ajax adviseert supporters met klem alleen tickets via deze officiële verkooppunten aan te schaffen!
Zoeken in nieuwsarchief

Zoek naar
Van:
Tot:
Aanmelden Matchmail
Geef je op voor de Ajax Matchmail, die daags voor elk thuisduel verschijnt.

Sluit venster