Laatste Ajax Nieuws

31-08-2014

Feiten & Weetjes FC Groningen - Ajax


Ajax neemt het zondag vanaf 14:30 uur in Groningen op tegen FC Groningen. In aanloop naar het competitieduel zet Ajax.nl een elftal feiten en weetjes over deze clubs en hun (oud-)spelers op een rij.
31-08-2014

Einde Ajax-tijdperk Daley Blind


Net als vorige zomer ziet Ajax ook dit seizoen twee grote Ajacieden naar andere Europese competities vertrekken. Vorig jaar gingen Toby Alderweireld en Christian Eriksen op het laatste moment weg, nu raakt de club Siem de Jong en Daley Blind kwijt. De 24-jarige Blind kwam op achtjarige leeftijd al bij Ajax.
30-08-2014

'Daley was speler naar mijn hart'


Met het vertrek van Daley Blind raakt Frank de Boer een zeer goede speler kwijt, maar ook een speler naar zijn hart.
30-08-2014

Ajax en United akkoord over Blind


Ajax en Manchester United hebben overeenstemming bereikt over de transfer van Daley Blind. Met de overgang naar de Engelse club is een totaalbedrag gemoeid van € 17,5 miljoen. Zijn contract met Ajax liep tot en met 30 juni 2016. Het akkoord tussen de clubs is onder voorbehoud van vervulling van een aantal voorwaarden.
30-08-2014

'Ajax was mijn tweede thuis'


Daley Blind verruilt Ajax voor Manchester United. Met zijn vertrek verlaat de speler de club waar hij opgroeide en doorbrak. Ajax voelde als een tweede thuis.
30-08-2014

Keurige gastheer staat met lege handen


De Ajax Zaterdag 1 kreeg zaterdagmiddag hoog bezoek. Bij de eerste thuiswedstrijd in de Topklasse was landskampioen Spakenburg de tegenstander. Ajax toonde zich een keurige en adequate gastheer, maar bleef wel met lege handen achter: 1-2.
30-08-2014

Blind reist niet mee naar Groningen


Daley Blind zal niet in de wedstrijdselectie, die deze zaterdagmiddag de laatste training afwerkt voor het uitduel met Groningen, worden opgenomen. De international krijgt van Ajax toestemming in gesprek te gaan met een geïnteresseerde club.
30-08-2014

'Zes keer top in Champions League'


Nicolai Boilesen is vastbesloten: dit moet zijn seizoen worden. Een seizoen waarin hij van begin tot eind fit blijft en hij uitgroeit tot een belangrijk onderdeel in Ajax’ raderwerk. ,,Je kunt altijd een schop krijgen, dat heb je niet in de hand. Maar de andere dingen wil ik zo veel mogelijk uitsluiten.”
30-08-2014

Uitslagen jeugd en amateurs


De uitslagen van de Ajax-jeugdopleiding sprongen van het ene uiterste naar het andere deze zaterdagmiddag. Zo wonnen Ajax C1 (foto) en D1 met respectievelijke 9-2 en 10-1, maar verloren de E1 en E2 met grote cijfers. De eerste thuiswedstrijd van de Zaterdag 1 in de Topklasse ging met 1-2 verloren tegen SV Spakenburg.
29-08-2014

Jong Ajax onderuit in Den Bosch


Een piepjong Jong Ajax heeft het vrijdagavond moeten afleggen tegen het fysiek veel sterkere FC Den Bosch. Met vijf spelers in de ploeg die nog bij de A-junioren mogen spelen, verloor Jong Ajax met 2-0.
29-08-2014

Ajax Vrouwen openen seizoen met zege


De Ajax Vrouwen zijn het nieuwe seizoen van de Women’s BeNe League vrijdag met een solide overwinning begonnen. Voor eigen publiek op sportpark de Toekomst werd KAA Gent met 5-1 verslagen. Voor Ajax scoorden Desiree van Lunteren, Marjolijn van den Bighelaar, Marlous Pieete, Chantal de Ridder en Anouk Hoogendijk. Laatstgenoemde tekende op onfortuinlijke wijze ook voor het Belgische doelpunt.
29-08-2014

Mitchell Dijks naar Willem II


Ajax en Willem II hebben overeenstemming bereikt over de transfer van Mitchell Dijks. De overgang naar de club uit Tilburg is per direct. De verdediger werd op 9 februari 1993 geboren in Purmerend en stond nog tot en met 30 juni 2015 onder contract bij Ajax.

Tickets

Voor alle wedstrijden van Ajax kan je via de Ajax Online Ticketshop online kaarten bestellen. Toegangsbewijzen kunnen ook nog worden gekocht via de reguliere verkoop van TicketBox. Ajax adviseert supporters met klem alleen tickets via deze officiële verkooppunten aan te schaffen!
Zoeken in nieuwsarchief

Zoek naar
Van:
Tot:
Aanmelden nieuwsbrief
Geef je op voor de wekelijkse Ajax-nieuwsbrief.

Sluit venster