Laatste Ajax Nieuws

28-11-2014

Viergever klaar om te starten


Nu Nicolai Boilesen lange tijd aan de kant staat, lijkt Nick Viergever de meest logische vervanger van de linksback. De dit jaar overkomen verdediger is klaar om de vacature in te nemen.
28-11-2014

De Boer: 'ADO lastiger dan PSG'


Volgens Frank de Boer gaat Ajax zondag in het uitduel bij ADO Den Haag een lastige middag tegemoet. ,,Dit wordt een veel moeilijkere wedstrijd dan tegen Paris Saint-Germain, daar ben ik van overtuigd”, stelde de coach vrijdag op een persconferentie. ,,ADO zal ons niet de tijd en ruimte gunnen die we van PSG wél kregen. We weten wat ons te wachten staat.”
28-11-2014

Na PSG-evaluatie nu vizier op ADO


Voorafgaand aan de vrijdagtraining sprak Frank de Boer zijn selectie uitgebreid toe. De trainer van Ajax had zijn spelers de opdracht gegeven om de verloren uitwedstrijd tegen Paris Saint-Germain (3-1) terug te kijken. Bij het zien van de beelden bekroop De Boer meer en meer het gevoel dat Ajax zich tekort had gedaan in Parijs.
28-11-2014

Queensy Menig langer bij Ajax


Ajax en Queensy Menig hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van zijn contract dat liep tot en met 30 juni 2015. De nieuwe en verbeterde verbintenis gaat in op 1 januari 2015 en loopt tot en met 30 juni 2019.
28-11-2014

Programma Ajax-jeugdteams


Slechts zeven jeugdteams spelen zaterdag een competitiewedstrijd. Drie daarvan zijn te zien op de Toekomst. De wedstrijd van Ajax B1 (foto) - AZ B1 wordt vanaf 14:30 uur live uitgezonden op Ajax Exclusive TV.
28-11-2014

Het doelpuntrijke seizoen '66-'67


Het betaald voetbal in Nederland bestaat dit seizoen zestig jaar. In deze serie belichten we wekelijks een Ajax-onderwerp dat bij dit jubileum aansluit. In aflevering 4 valt de eer te beurt aan het elftal dat in het seizoen 1966-1967 kampioen werd met een recordaantal treffers van 122.
27-11-2014

Oranje Vrouwen plaatsen zich voor WK


Het Nederlands Vrouwenelftal heeft zich donderdagavond voor het eerst in de historie geplaatst voor een eindronde van het WK. In Verona won Oranje na een gelijkspel (1-1) in de heenwedstrijd, met 1-2 van Italië.
26-11-2014

Koster en Stentler maken rentree


Daphne Koster en Leonne Stentler hebben woensdag tijdens een besloten oefenduel met B-junioren van AFC hun rentree gemaakt bij de Ajax Vrouwen. Koster was er lange tijd uit omdat ze in augustus beviel van haar dochter Sanne, Stentler is hersteld van een achillespeesblessure.
26-11-2014

Jonk: 'Eerste helft van hoog niveau'


Door een eclatante 3-6-zege op Paris Saint-Germain greep Ajax A1 de groepswinst in de UEFA Youth League. Wim Jonk zag zijn ploeg, net zoals tegen AZ afgelopen zaterdag, opnieuw een sterke wedstrijd spelen. ,,Deze ploeg herbergt zoveel creativiteit. "
26-11-2014

Boilesen minimaal 10 weken eruit


Nicolai Boilesen is woensdag uitgebreid onderzocht in het ziekenhuis. Daar is geconstateerd dat de binnenband van zijn rechterknie ernstig is ingescheurd. Boilesen is minimaal tien weken uitgeschakeld.
26-11-2014

Ajax A1 naar laatste 16 Youth League


Ajax A1 heeft zich in Parijs geplaatst voor de volgende ronde van de UEFA Youth League. De ploeg van Wim Jonk won, na een waar spektakelstuk, met 3-6 van Paris Saint-Germain. De zege betekent ook dat de ploeg met elf punten uit vijf duels zeker is van groepswinst. Absolute uitblinker was Zakaria El Azzouzi die maar liefst vier treffers voor zijn rekening nam.
26-11-2014

Ajax en CSU: 25 jaar partners


Vandaag zijn Ajax en Official Sponsor CSU exact 25 jaar met elkaar verbonden. De sponsor is tevens leverancier van schoonmaakdiensten in de Amsterdam ArenA. Vrijdag 21 november waren ter ere van dit jubileum 25 medewerkers van CSU met hun introducés te gast op de club.

Tickets

Voor alle wedstrijden van Ajax kan je via de Ajax Online Ticketshop online kaarten bestellen. Toegangsbewijzen kunnen ook nog worden gekocht via de reguliere verkoop van TicketBox. Ajax adviseert supporters met klem alleen tickets via deze officiële verkooppunten aan te schaffen!
Zoeken in nieuwsarchief

Zoek naar
Van:
Tot:
Aanmelden nieuwsbrief
Geef je op voor de wekelijkse Ajax-nieuwsbrief.

Sluit venster