Laatste Ajax Nieuws

29-07-2015

Tegenstander uitgelicht: Rapid Wien


Voor iedere Ajacied met gevoel voor sentiment en nostalgie zal het bezoek van Ajax aan het Ernst Happelstadion een bijzondere zijn. In 1995 won Ajax in Wenen ten koste van AC Milan de UEFA Champions League. Nu, twintig jaar later, hopen Frank de Boer en zijn selectie de eerste stap richting de groepsfase van het kampioenenbal te zetten. Over twee duels moet met Rapid Wien, de nummer twee van Oostenrijk, worden afgerekend.
29-07-2015

Ajax-talent kiest voor Arsenal


Jeugdspeler Donyell Malen heeft per direct de overstap naar Arsenal gemaakt. De spits kwam bij Ajax in aanmerking voor een contract maar koos desondanks voor de Engelse club. De zestienjarige jeugdinternational doorliep de jeugdopleiding van Ajax en kwam afgelopen seizoen uit voor de B1 junioren (o/16).
29-07-2015

James Efmorfidis naar AZ


Ajax en AZ hebben overeenstemming bereikt over de overgang van James Efmorfidis. De middenvelder vertrekt per direct naar de club uit Alkmaar.
28-07-2015

Zoete herinneringen aan Wenen 1995


Bij veel Ajacieden kwamen dinsdagavond mooie herinneringen naar boven in het Ernst Happel Stadion. Daags voor de heenwedstrijd tegen Rapid Wien ging het veel over die ene avond in Wenen. De dag waarop Ajax in 1995 de ‘cup met de grote oren’ won. Naast Frank de Boer gingen ook Edwin van der Sar en Ronald de Boer even terug in de tijd.
28-07-2015

Ajax traint in Ernst Happel Stadion


Er kwamen dinsdagavond tijdens de training veel mooie herinneringen boven in het Ernst Happel Stadion. Exact twintig jaar na de CL-winst in Wenen is Ajax weer terug in het immense stadion in de Oostenrijkse hoofdstad. In de finalestad van toen wil Ajax woensdag een eerste stap richting het hoofdtoernooi van de UEFA Champions League zetten. Jasper Cillessen vormt nog een vraagteken voor de heenwedstrijd tegen Rapid Wien.
28-07-2015

De Boer rekent op goed resultaat


Ajax gaat woensdagavond proberen een eerste stap richting hoofdtoernooi van de UEFA Champions League te zetten. In het voor Ajax historische Ernst Happel Stadion is Rapid Wien de tegenstander. Frank de Boer en aanvoerder Davy Klaassen blikten dinsdag voorafgaand aan de training vooruit. Klaassen: ,,Als wij de dingen doen die we goed kunnen, reken ik op een goede afloop.”
28-07-2015

Ajax in Wenen gearriveerd


Ajax is dinsdag aan het begin van de middag in Wenen gearriveerd. Na een vlucht van een uur en driekwartier landde het team van Frank de Boer op de luchthaven van de Oostenrijkse hoofdstad. Ajax traint dinsdagavond in het Ernst Happel Stadion. Het eerste duel in de derde voorrronde van de UEFA Champions League staat woensdagavond op het programma.
28-07-2015

Kop is eraf voor de Ajax Vrouwen


De Ajax Vrouwen begonnen dinsdag met zeventien speelsters aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Na een welverdiende vakantie waren de weersomstandigheden bij de eerste groepstraining niet ideaal, maar de plensbuien hinderden de enthousiaste Ajax Vrouwen geenszins; er werd direct fel getraind.
28-07-2015

Ajax op weg naar Wenen


Ajax is op weg naar Wenen voor de heenwedstrijd tegen Rapid Wien in de derde kwalificatieronde voor de UEFA Champions League. De Ajax-selectie vertrok dinsdag even na tien uur vanuit de ArenA richting Schiphol. Dinsdagavond wacht de afsluitende training in het Ernst Happel Stadion.
28-07-2015

Onana mee naar Wenen


Andre Onana is als 19e man toegevoegd aan de selectie van Ajax, die dinsdag afreist naar Wenen. De doelman gaat mee uit voorzorg, omdat Jasper Cillessen klachten heeft aan zijn linkerkuit.
27-07-2015

40.000 tickets verkocht voor Ajax - Rapid


Voor de wedstrijd Ajax - Rapid Wien zijn inmiddels 40.000 tickets verkocht. Wil jij deze beslissende return in de Amsterdam ArenA niet missen? Bestel dan nu je kaarten en steun het team van Frank de Boer op weg naar de play-offs van de Champions League!
27-07-2015

Collum fluit heenwedstrijd tegen Rapid


William Collum heeft woensdag de leiding tijdens Rapid Wien - Ajax. De Schotse arbiter wordt vanaf 21:05 uur terzijde gestaan door zijn assistent-scheidsrechters en landgenoten Damien MacGraith en Francis Connor. John Beaton completeert het Schotse kwartet.

Tickets

Voor alle wedstrijden van Ajax kan je via de Ajax Online Ticketshop online kaarten bestellen. Toegangsbewijzen kunnen ook nog worden gekocht via de reguliere verkoop van TicketBox. Ajax adviseert supporters met klem alleen tickets via deze officiële verkooppunten aan te schaffen!
Zoeken in nieuwsarchief

Zoek naar
Van:
Tot:
Aanmelden Matchmail
Geef je op voor de Ajax Matchmail, die daags voor elk thuisduel verschijnt.

Sluit venster