Ajax Club Card € 6,-

 
Aanvraag Ajax Club Card

Een Club Card kun je aanvragen via Mijn Ajax Kaart. Als je nu nog een Club Card wil aanvragen voor de Champions League (passe-partouts) dan is dat helaas te laat. De gemiddelde verwerkingstijd is 3 a 4 weken.


Aanvraag Mindervaliden Ajax Club Card

Om in aanmerking te komen voor mindervaliden plaatsen moet je in het bezit zijn van een Mindervaliden Ajax Club Card. Dit is nodig om je toegang te geven tot de speciale tribunes op 016, 812, 816, 825 en 829 (mindervaliden) of alleen 016 (visueel beperkten). Hieronder kan je een Mindervaliden Ajax Club Card aanvragen. De kosten zijn € 6,- De Club Card is 5 jaar geldig.


Verloren/gestolen

Ben je jouw Club Card kwijt, is deze gestolen of beschadigd? Via Mijn Ajax Kaart kun je snel en gemakkelijk je oude Club Card blokkeren en direct een nieuwe aanvragen. Log in met de door jou gekozen gebruikersnaam en wachtwoord en geef aan dat je pas niet meer in je bezit hebt. Vervolgens reken je direct de bijbehorende kosten af per IDeal. Ben je voor het eerst op Mijn Ajax Kaart dan dien je eerst te registreren met behulp van je achternaam (zonder tussenvoegsel), postcode en geboortedatum.
Let op; Inlog- gegevens van Mijn Ajax Kaart en de Online Ticketshop zijn niet hetzelfde.


Verloren/gestolen mindervalide Club Card

Ben je jouw mindervalide Club Card kwijt, is deze gestolen of beschadigd? Via Mijn Ajax Kaart kun je snel en gemakkelijk je oude Club Card blokkeren en direct een nieuwe aanvragen. Log in met de door jou gekozen gebruikersnaam en wachtwoord en geef aan dat je pas niet meer in je bezit hebt. Vervolgens reken je direct de bijbehorende kosten af per IDeal. Ben je voor het eerst op Mijn Ajax Kaart dan dien je eerst te registreren met behulp van je achternaam (zonder tussenvoegsel), postcode en geboortedatum.
Let op; Inlog- gegevens van Mijn Ajax Kaart en de Online Ticketshop zijn niet hetzelfde.


Je kunt een adreswijziging via Mijn Ajax Kaart doorgeven.


Kaartverkoop CC-houders

Op onze website vind je onder het kopje Tickets & Support alle kaartverkoopinformatie die op dit moment beschikbaar is. Je kunt per wedstrijd bekijken hoeveel kaartjes je mag kopen en vanaf welke datum. Ongeveer vijf weken voor aanvang van een Ajax thuiswedstrijd wordt een kaartverkoopschema gecommuniceerd.

Bij risicowedstrijden (bijv. Feyenoord, FC Utrecht en ADO Den Haag) mag je één kaartje per Club Card kopen. Bij de overige wedstrijden is het afhankelijk van o.a. de tegenstander en het risico dat aan een wedstrijd zit.

Standaardvoorwaarden van de KNVB

AFC Ajax wijst erop dat bijgevoegde standaardvoorwaarden van de KNVB o.a. van toepassing zijn op iedere (Seizoen)Club Card-houder.

De (Seizoen)Club Card-houder wordt geacht de toepasselijkheid van de KNVB standaardvoorwaarden te hebben aanvaard bij de aanschaf van de Club Card.


 

Contact met Ajax

De afdeling Ajax Fancare is een afdeling binnen Ajax die er speciaal is om de Ajax-supporter te helpen. Vragen? Je kunt ons telefonisch bereiken via 0900-232-2529 € 0,35 cent per gesprek.
Of stel je vraag via het formulier in de rubriek Contact.

Sluit venster