Aanvragen

Een Club Card kun je aanvragen via Mijn Ajax Kaart en is uitstekend geschikt voor supporters die af en toe een wedstrijd van Ajax willen bezoeken. Een Club Card is 5 jaar geldig. De geldigheid van je Club Card vind je de achterzijde van je pas.


Mindervaliden

Je kunt een mindervalide Club Card aanvragen via het webformulier op de website. Alle mindervalide supporters hebben een Club Card nodig. Dit is nodig om je toegang te geven tot de speciale tribunes op 016, 812, 816, 825 en 829 (mindervaliden) of alleen 016 (visueel beperkten).

Een mindervalide Club Card is gratis. Een mindervalide Club Card is 5 jaar geldig. De geldigheid vind je op de achterkant van je pas.


Kwijt of beschadigd

Ben je jouw Club Card kwijt, is deze gestolen of beschadigd? Via Mijn Ajax Kaart kun je snel en gemakkelijk je oude Club Card blokkeren en direct een nieuwe aanvragen. Log in met de door jou gekozen gebruikersnaam en wachtwoord en geef aan dat je jouw pas niet meer in je bezit hebt. Ben je voor het eerst op Mijn Ajax Kaart dan dien je eerst te registreren met behulp van je achternaam (zonder tussenvoegsel), postcode en geboortedatum.

Let op; Inlog- gegevens van Mijn Ajax Kaart en de Online Ticketshop staan niet gekoppeld aan elkaar en zijn dus niet per se hetzelfde.


Opzeggen

Een Club Card is 5 jaar geldig. Na deze vijf jaar verloopt je Club Card automatisch. Je hoeft de kaart vóór deze periode dus niet opzeggen. Wil je per direct van je Club Card of, bijvoorbeeld omdat je een Club Card wil bij een andere club, dan kun je dit per e-mail aangeven.


Kaarten kopen

Op onze website vind je onder het kopje ‘tickets & support’ alle kaartverkoopinformatie die op dit moment beschikbaar is. Je kunt per wedstrijd bekijken hoeveel kaartjes je mag kopen en vanaf welke datum. Je kunt de kaart(en) via de Online Ticketshop aanschaffen of bij de Primera/ Ticketbox winkels.

Je kunt binnen enkele dagen na het indienen van je verzoek je persoonlijke barcode inzien op Mijn Ajax Kaart. De barcode is een 24-cijferig nummer die ook onder de streepjescode van je pas staat gedrukt. Met deze barcode kun je in de online ticketshop alvast kaarten kopen. Hier heb je de pas zelf niet voor nodig.

Bij risicowedstrijden (Feyenoord, FC Utrecht en ADO Den Haag) mag je één kaartje per Club Card kopen. Bij de overige wedstrijden is het afhankelijk van o.a. de tegenstander en het risico dat aan een wedstrijd zit verbonden.
Op dit moment staan alle wedstrijden op de website. Per wedstrijd vind je onder het kopje ‘tickets & support’ alle informatie omtrent een betreffende wedstrijd in het verkoopschema. Na je aankoop komt je kaartje als e-ticket in je online ticketshopaccount onder het kopje ‘tickets printen’ te staan.


Standaard voorwaarden KNVB


Veelgestelde vragen


Contact met Ajax

De afdeling Ajax Fancare is een afdeling binnen Ajax die er speciaal is om de Ajax-supporter te helpen. Vragen? Je kunt ons telefonisch bereiken via 0900-232-2529 € 0,35 cent per gesprek.
Of stel je vraag via het formulier in de rubriek Contact.

Sluit venster