Ajax Club Card € 6,-

 
Aanvraag Club Card

De Ajax Club Card is uitstekend geschikt voor supporters die zo nu en dan een thuiswedstrijd van Ajax willen bezoeken. De Club Card geeft het recht tot de aanschaf van één (of soms meerdere) toegangskaart(en) voor een thuiswedstrijd en is 5 jaar geldig. Houders van de andere Ajax Club Cards (AL. CC, AJS. CC en Kids CC) krijgen echter voorrang bij de verkoop van toegangskaarten.

Via Mijn Ajax Kaart kun je kijken of de aanvraag al verwerkt is en alvast je unieke barcode inzien. Hiermee kun je kaarten bestellen via de online ticketshop. Uiteraard kan je de Ajax Club Card aanvragen voor wedstrijden die in de toekomst worden gespeeld. Wij zullen de aanvraag zo spoedig mogelijk verwerken.

Je mag maar van 1 betaald voetbal club in Nederland een Club Card aanvragen. Als de Ajax Club Card aanvraag om deze reden door de KNVB wordt geweigerd dan kun je geen aanspraak doen op vergoeding van de gemaake kosten (€ 6,-)

Vraag je Ajax Club Card direct aan via het webformulier hieronder.


Achternaam: *
Tussenvoegsel:
Voornaam: *
Voorletter(s)
Geboortedatum: *
Nationaliteit: * Er kan alléén geïncasseerd worden van een Nederlands bankrekeningnummer. Vanuit het buitenland dien je het bedrag zelf over te maken op het rekeningnummer van AFC Ajax te Amsterdam, o.v.v. naam + postcode, rek. 51.26.51.841 (IBAN: NL66ABNA0512651841, BIC: ABNANL2A)
Straat: *
Huisnummer: *
Postcode: *
Woonplaats: *
Rekeningnummer: * Heb je een buitenlands rekening nummer vul dan XXXX in. Vanuit het buitenland dien je het bedrag zelf over te maken op het rekeningnummer van AFC Ajax te Amsterdam, o.v.v. naam + postcode, rek. 51.26.51.841 (IBAN: NL66ABNA0512651841, BIC: ABNANL2A)
E-mail: *
Telefoonnummer: *
Documentnummer legitimatie: *
Kopie legitimatie: * Indien je jouw legitimatiebewijs bijvoegt zullen wij deze na gebruik vernietigen. Schrijf op je kopie: - het woord 'kopie' - de datum van vandaag - het doel waarvoor de kopie word afgestaan, bijvoorbeeld 'inschrijving'
Ik verleen AFC Ajax toestemming om éénmalig het verschuldigde bedrag van € 6,- binnen 2 weken af te schrijven van bovenstaand rekeningnummer. Tevens ben ik op de hoogte van het feit dat ik geen Ajax Club Card kan aanvragen als ik al in het bezit ben van een Ajax Club Card, Ajax Seizoenkaart of een (seizoen)Club Card bezit van een andere Betaald Voetbal Organisatie. Als de Ajax Club Card om deze reden door de KNVB wordt geweigerd ben ik ervan op de hoogte dat de € 6,- in het bezit blijft van Ajax i.v.m. de gemaakte administratiekosten. * * Ja, ik ga hierbij akkoord met de voorwaarden Klik hier om de voorwaarden te lezen.
 
Aanvraag Club Card mindervalide

Alle mindervalide supporters hebben een Club Card nodig. Dit is nodig om je toegang te geven tot de speciale tribunes op 016, 812, 816, 825 en 829 (mindervaliden) of alleen 016 (visueel beperkten). Hieronder kan je een mindervaliden Club Card aanvragen. De kosten zijn € 6,- De Club Card is 5 jaar geldig.


Verloren/gestolen

Ben je jouw Club Card kwijt, is deze gestolen of beschadigd? Via Mijn Ajax Kaart kun je snel en gemakkelijk je oude Club Card blokkeren en direct een nieuwe aanvragen. Log in met de door jou gekozen gebruikersnaam en wachtwoord en geef aan dat je pas niet meer in je bezit hebt. Vervolgens reken je direct de bijbehorende kosten af per IDeal. Ben je voor het eerst op Mijn Ajax Kaart dan dien je eerst te registreren met behulp van je achternaam (zonder tussenvoegsel), postcode en geboortedatum.
Let op; Inlog- gegevens van Mijn Ajax Kaart en de Online Ticketshop zijn niet hetzelfde.


Duplicaat mindervalide Club Card

Ben je jouw mindervalide Club Card kwijt, is deze gestolen of beschadigd? Via Mijn Ajax Kaart kun je snel en gemakkelijk je oude Club Card blokkeren en direct een nieuwe aanvragen. Log in met de door jou gekozen gebruikersnaam en wachtwoord en geef aan dat je pas niet meer in je bezit hebt. Vervolgens reken je direct de bijbehorende kosten af per IDeal. Ben je voor het eerst op Mijn Ajax Kaart dan dien je eerst te registreren met behulp van je achternaam (zonder tussenvoegsel), postcode en geboortedatum.
Let op; Inlog- gegevens van Mijn Ajax Kaart en de Online Ticketshop zijn niet hetzelfde.


Kaartverkoop CC-houders

Op onze website vind je onder het kopje Tickets & Support alle kaartverkoopinformatie die op dit moment beschikbaar is. Je kunt per wedstrijd bekijken hoeveel kaartjes je mag kopen en vanaf welke datum. Ongeveer vijf weken voor aanvang van een Ajax thuiswedstrijd wordt een kaartverkoopschema gecommuniceerd.

Bij risicowedstrijden (bijv. Feyenoord, FC Utrecht en ADO Den Haag) mag je één kaartje per Club Card kopen. Bij de overige wedstrijden is het afhankelijk van o.a. de tegenstander en het risico dat aan een wedstrijd zit.

Standaardvoorwaarden van de KNVB

AFC Ajax wijst erop dat bijgevoegde standaardvoorwaarden van de KNVB o.a. van toepassing zijn op iedere (Seizoen)Club Card-houder.

De (Seizoen)Club Card-houder wordt geacht de toepasselijkheid van de KNVB standaardvoorwaarden te hebben aanvaard bij de aanschaf van de Club Card.


 

Contact met Ajax

De afdeling Supporterszaken is een afdeling binnen Ajax die er speciaal is om de Ajax-supporter te helpen. Vragen? Je kunt ons telefonisch bereiken via 0900-232-2529 € 0,35 cent per gesprek.
Of stel je vraag via het formulier in de rubriek Contact.

Sluit venster