Uitkaart

 
Nationale uitkaart aanvragen

Het is op dit moment niet meer mogelijk om een uitkaart aan te vragen voor het seizoen 14/15. (Medio maart 2015 is het weer mogelijk een uitkaart aan te vragen voor seizoen 15/16)
Indien je een kopie van je aanmelding hebt ontvangen dan is je aanvraag goed bij ons binnen gekomen en zal deze in behandeling worden genomen. Meer informatie over het maken van een foto volgt later (uiterlijk 14 april) via e-mail.

Foto vernieuwen

Indien je huidige foto op je uitkaart drie jaar of ouder is dien je een nieuwe foto te laten maken. Zodra dit het geval is ontvang je hier vanzelf bericht over.Kaart kopen zonder barcode?

Via MijnAjaxKaart kun je zelf de status van je (Seizoen) Club Card bekijken, je gegevens aanpassen en je barcode opvragen. Een online tool die je 24 uur per dag 7 dagen in de week inzicht geeft in de status van jouw Ajax (seizoen) Club Card en je persoonlijke gegevens. Klik hier om naar de pagina van MijnAjax te gaan.

Nationale voorrangsuitkaart

Een Nationale voorrangsuitkaart (NL+) kun je niet aanvragen, maar moet je verdienen. De grens om in aanmerking te komen voor een Nationale voorrangsuitkaart (NL+) 2014-2015 is vastgelegd op 11* (scan)punten.

*= In tegenstelling tot eerdere communicatie m.b.t. PSV - Ajax blijft het aantal voor een Nationale voorrangsuitkaart (NL+) op 11 (scan)punten.

Indien je 2 of meer nationale uitwedstrijden hebt bezocht en tevens 2 of meer scanpunten hebt behaald (maar minder dan 11) dan heb je voor het seizoen 2014-2015 recht op een Nationale uitkaart (NL).

Het is niet mogelijk om een nationale voorrangsuitkaart (NL+) te verkrijgen op een Supporters Club Card.


Trein/bus combi & vrij vervoer

Bij nationale uitwedstrijden wordt er uiteindelijk door de burgemeester van de thuisspelende club bepaalt hoe de Ajax-supporters mogen afreizen naar het te bezoeken stadion. Dit wordt dan door Ajax bij het verkoopschema vermeld.

Wij hebben de 3 meest voorkomende manieren van afreizen (trein-/buscombi en vrij vervoer) op een rij gezet voor jullie.


Bezoeken Europese uitwedstrijd

In de ogen van Ajax heeft een supporter die veelvuldig Europese uitwedstrijden
(UEFA Cup/Champions League ) bezoekt bij schaarste meer recht op een kaartje dan een supporter die sporadisch een Europese uitwedstrijd bezoekt.

Wij maken hierbij geen onderscheid tussen Seizoenkaarthouders, Ajax Life Club Card-houders of Club Card-houders.


Europees recht

Wie komen er in in aanmerking voor een Europese recht (EU)?


Europees voorrangsrecht

Wie komen er in aanmerking voor een Europese voorrangsuitkaart (EU+)?


Vervoer Europese uitwedstrijd

Je kunt bij Europese uitwedstrijden in de meeste gevallen zelf bepalen hoe je jouw vervoer regelt.


Scanpunten nationaal en Europees

Vanwege de grote animo voor het bezoeken van nationale uitwedstrijden is het voor menig uitkaarthouder veelal moeilijk om een toegangsbewijs via de reguliere weg te bemachtigen. Ajax heeft dan ook besloten om met ingang van seizoen 2010-2011 de volgende procedure te hanteren voor behoudt van je (voorrang)uitkaart. Hier kun je jouw (scan)punt terugvinden.Standaardvoorwaarden van de KNVB

AFC Ajax wijst erop dat bijgevoegde standaardvoorwaarden van de KNVB o.a. van toepassing zijn op iedere (Seizoen)Club Card-houder.

De (Seizoen)Club Card-houder wordt geacht de toepasselijkheid van de KNVB standaardvoorwaarden te hebben aanvaard bij de aanschaf van de seizoenkaart.


 

Contact met Ajax

De afdeling Supporterszaken is een afdeling binnen Ajax die er speciaal is om de Ajax-supporter te helpen. Vragen? Je kunt ons telefonisch bereiken via 0900-232-2529 € 0,35 cent per gesprek.
Of stel je vraag via het formulier in de rubriek Contact.

Sluit venster