De Klassieker uitverkocht

De Klassieker uitverkocht

De kaartverkoop voor alle Eredivisie-thuisduels van de 2e seizoenshelft is deze week van start gegaan. En na slechts vier dagen zijn de kaarten voor de Klassieker al uitverkocht.

Zoals altijd konden begin deze week eerst de seizoenkaarthouders extra kaarten bestellen.
De leden van de Supportersvereniging Ajax sloten 6 december aan en wisten, nog voordat Ajax Club Card-houders hun slag konden slaan, de laatste kaarten voor het thuisduel met Feyenoord te bemachtigen. Voor mindervaliden Club Card-houders zijn er nog wel enkele setjes beschikbaar.

Overige thuisduels
Voor de overige thuisduels in de 2e seizoenshelft zijn er nog kaarten beschikbaar en kun je er voor de meeste zelfs 5 bestellen. Vanaf donderdag 7 december kunnen Ajax Club Card-houders voor deze wedstrijden kaarten bestellen, waarna op 8 december alle overige Ajacieden aan de beurt zijn. Alleen voor ons thuisduel met ADO heb je een Club Card nodig en kun je max. 4 kaarten bestellen.

Supportersvereniging Ajax
Als lid van de Supportersvereniging Ajax ontvang je ook een Club Card en beschik je over diverse andere voordelen, zoals voorrang op het bestellen van kaarten. Klik hier voor meer informatie.

Tekst en beeld: Ajax.nl