Extra kaartverkoop AZ - Ajax (17-12-2017)

Extra kaartverkoop AZ - Ajax (17-12-2017)

AZ - Ajax / AFAS Stadion / 17 december 2017, 14.30 uur / Eredivisie / Prijs €32,24 / buscombi / Er zijn 250 kaarten beschikbaar.

Bestel hier je kaart

Let op! De wedstrijd wordt pas getoond in de Ticketshop nadat je bent ingelogd en is afhankelijk van het aankooprecht conform onderstaand verkoopschema.

Voor ons uitduel met AZ hebben wij 250 extra kaarten beschikbaar. Het betreft een buscombi vanaf de ArenA waardoor er een andere prijs geldt dan bij de (inmiddels uitverkochte) autocombi.

Omdat de voorrangsuitkaarthouders (seizoenkaart NL+) al hebben kunnen bestellen voor deze wedstrijd, start de verkoop voor NL+ en NL seizoenkaarthouders tegelijk.

Verkoopschema

Kaarthouder
Start verkoop vanaf
Aantal kaarten
Seizoenkaart NL +
05-12-2017 10:00 uur
1
Seizoenkaart NL
05-12-2017 10:00 uur
1
Ajax Life Club Card NL
06-12-2017 10:00 uur
1
Ajax Jonge Schare Club Card NL
06-12-2017 10:00 uur
1
Einde verkoop
08-12-2017 23:59 uur
*

Prijs €32,24

Vervoer - Opstappen - Omwisselen

Er geldt een verplichte buscombi. Er zijn 250 kaarten beschikaarbaar met als opstapplaats Amsterdam. Wanneer je een kaart hebt gekocht ontvang je in de week van de wedstrijd per e-mail de opstaptijd.

Voor supporters die een kaart hebben gekocht voor de autocombi en toch met de bus willen afreizen, verwijzen we naar het busvervoer van Ajax Life.

Supporters die een kaart hebben gekocht voor de buscombi kunnen geen gebruik maken van de autocombi en andersom.

Toegangsbewijs

Als je een kaart koopt ontvang je geen toegangsbewijs. De (Seizoen) Club Card met Uitkaart geldt namelijk als toegangsbewijs. Jouw uitkaart dient – voor aanvang van de wedstrijd – gescand te worden door de aanwezige Ajax stewards. Zonder (Seizoen) Club Card verkrijg je geen toegang tot het uitvak.

Busvervoer Ajax Life

Ajax Life organiseert naar de meeste uitwedstrijden busvervoer.
Opstapplaatsen: Amsterdam (Middenweg), Almere, Leiden en Den Bosch.
Alle informatie over busreizen.

Overname

Een Uitkaart (lees: toegangskaart) is alleen overdraagbaar tussen uitkaarthouders onderling. Je bent bij iedere Nationale uitwedstrijd verplicht om jouw persoonlijke uitkaart en een geldig legitimatiebewijs te tonen. Bij een overname dient eerst jouw eigen kaart gescand te worden, vervolgens wordt de kaart van de koper gescand.

Controleer scanpunten

Je kunt je scanpunten controleren via Mijn Ajax. Deze wordt 2-wekelijks geupdate. Je bent zelf verantwoordelijk voor de controle van je behaalde scanpunten, indien scanpunten (onterecht) ontbreken dien je dit direct aan te geven.
Naar Mijn Ajax

Uitkaart behouden

Regels voor scanpunten:
Eredivisie
Minder dan 2 wedstrijden bezocht = geen Nationale uitkaart
Tussen 2 en 10 wedstrijden bezocht = Nationale uitkaart (NL)
Minimaal 11 wedstrijden bezocht = Nationale voorrangsuitkaart (NL+)