Kaartverkoop play-offs UEFA Europa League

Kaartverkoop play-offs UEFA Europa League

De loting voor de play-offronde van de UEFA Europa League begint vrijdag om 13:00 uur. Dan zal blijken wie Ajax treft en of er op 17 of 24 augustus in eigen huis wordt gespeeld.

Kaartverkoop
De kaarten voor het thuisduel zijn beschikbaar vanaf €22,50. Allereerst voor seizoenkaarthouders op zaterdag 5 augustus. Zij hebben twee dagen voorrang op alle andere Ajacieden en ontvangen tijdens deze voorrangsperiode 10% korting. De rest van de verkoop voltrekt zich volgens onderstaand schema.

Overige informatie
Zodra alles bekend is, denk bijvoorbeeld aan het aantal kaarten dat je per persoon kunt bestellen en datum van de thuiswedstrijd, dan lees je dat gelijk op de socialkanalen van Ajax en de site.

Uitwedstrijd
Zodra er meer informatie is over het bezoeken van de uitwedstrijd, dan wordt dit via @AjaxFancare op Twitter gedeeld.

Ajax Club Card
Voor het thuisduel is naar alle waarschijnlijkheid een Club Card nodig om kaarten te kunnen bestellen. Dit is afhankelijk van de tegenstander.


Met een Club Card ben je simpelweg geregistreerd Ajacied. Een Club Card kost eenmalig €6, is vijf jaar geldig en kan eenvoudig via deze pagina worden aangevraagd.

Supportersvereniging Ajax
Ook als lid van de SV Ajax ontvang je een Club Card en beschik je over diverse andere voordelen. Klik hier voor meer informatie.