Kaartverkoop FC Groningen - Ajax (01-04-2018)

Kaartverkoop FC Groningen - Ajax (01-04-2018)

FC Groningen - Ajax / Euroborg stadion / Zondag 1 april, 14.30 uur / Eredivisie / Auto- en buscombi / Er zijn 1100 kaarten beschikbaar.

Bestel hier je kaart

Let op! De wedstrijd wordt pas getoond in de Ticketshop nadat je bent ingelogd en is afhankelijk van het aankooprecht conform onderstaand verkoopschema.

Verkoopschema

Kaarthouder
Start verkoop vanaf
Aantal kaarten
Seizoenkaart NL +
10-03-2018 10:00 uur
1
Seizoenkaart NL
17-03-2018 10:00 uur
1
Ajax Life Club Card NL
21-03-2018 10:00 uur
1
Ajax Jonge Schare Club Card NL
21-03-2018 10:00 uur
1
Einde verkoop
23-03-2018 23:59 uur
*

Prijs autocombi: € 22,81
Prijs buscombi: € 31,04

Vervoer - Opstappen - Omwisselen

FC Groningen - Ajax betreft zowel een auto- als buscombi.

Autocombi:
Voor de autocombi vanaf Drachten zijn er 450 kaarten beschikbaar. Vanwege de beperkte parkeercapaciteit bij het stadion, kunnen er maximaal 150 auto’s gebruik maken van de autocombi-regeling. Dit betekent dat op de wedstrijddag enkel auto's met tenminste 3 supporters een wedstrijdkaart en een parkeerkaart ontvangen voor het bezoekersvak, nadat er is omgewisseld in Drachten.

Supporters die op voorhand geen autovervoer met tenminste 3 inzittenden kunnen organiseren, worden geadviseerd om te kiezen voor de buscombi vanaf de ArenA of voor het busvervoer van Ajax Life vanuit verschillende opstaplocaties. Indien je gebruik wilt maken van het busvervoer van Ajax Life, dien je een kaart voor de buscombi te kopen.

Buscombi:
Voor de buscombi zijn er 650 kaarten beschikbaar met als opstapplaats Amsterdam. Wanneer je een kaart hebt gekocht ontvang je in de week van de wedstrijd per e-mail de opstaptijd.

Supporters die een kaart hebben gekocht voor de buscombi kunnen geen gebruik maken van de autocombi en andersom.

Toegangsbewijs

Als je een kaart koopt ontvang je geen toegangsbewijs. De (Seizoen) Club Card met Uitkaart geldt namelijk als toegangsbewijs. Jouw uitkaart dient – voor aanvang van de wedstrijd – gescand te worden door de aanwezige Ajax stewards. Zonder (Seizoen) Club Card verkrijg je geen toegang tot het uitvak.

Busvervoer Supportersvereniging Ajax

De Supportersvereniging Ajax organiseert naar de meeste uitwedstrijden busvervoer. Wanneer je gebruik wil maken van het busvervoer van de SV Ajax dien je tijdens het kopen voor de buscombi te kiezen.
Opstapplaatsen: Amsterdam (Middenweg), Almere, Den Bosch, Drachten en Leiden.
Alle informatie over busreizen.

Overname

Een Uitkaart (lees: toegangskaart) is alleen overdraagbaar tussen uitkaarthouders onderling. Je bent bij iedere Nationale uitwedstrijd verplicht om jouw persoonlijke uitkaart en een geldig legitimatiebewijs te tonen. De koper dient een overname vooraf door te geven via dit formulier.

Controleer scanpunten

Je kunt je scanpunten controleren via Mijn Ajax. Deze wordt 2-wekelijks geupdate. Je bent zelf verantwoordelijk voor de controle van je behaalde scanpunten, indien scanpunten (onterecht) ontbreken dien je dit direct aan te geven.
Naar Mijn Ajax

Uitkaart behouden

Regels voor scanpunten:
Eredivisie
Minder dan 2 wedstrijden bezocht = geen Nationale uitkaart
Tussen 2 en 10 wedstrijden bezocht = Nationale uitkaart (NL)
Minimaal 11 wedstrijden bezocht = Nationale voorrangsuitkaart (NL+)