De Graafschap - Ajax live op ESPN

Ajax-fans in de Verenigde Staten kunnen de eerste wedstrijd van Ajax na de winterstop, tegen De Graafschap, live op televisie volgen.

De commerciele zender ESPN zal dit duel donderdagnacht gaan uitzenden om 02:00 PM EST/11:00 AM PST. Een samenvatting van dit duel wordt later uitgezonden: 11:00 PM EST/08:00 PM PST. Ajax-fans in de Verenigde Staten houden elkaar altijd goed op de hoogte als er uitzendingen zijn op tv van hun favoriete club. Via de fanpage Ajax-USA lichten ze elkaar in. In april komen een aantal Amerikaanse fans op bezoek in Nederland.

Website www.ajax-usa.com