Kom vroeg naar Ajax - Feyenoord
17 januari 2013
Ajax start de tweede competitiehelft zondag met de Klassieker tegen Feyenoord. De uitverkochte Amsterdam ArenA werkt uiteraard in het voordeel van Ajax. Vanwege de verwachte drukte en winterse weersomstandigheden roept Ajax iedereen op om vroeg naar het stadion komen. Combineer je bezoek aan de wedstrijd bijvoorbeeld met de Ajax Experience.
Als de spelers een half uur voor de wedstrijd aan de warming-up beginnen, werkt het uiteraard extra motiverend als het stadion dan al vol zit. Bovendien ben je er dan zeker van dat je niets van de Klassieker hoeft te missen.

Ajax Experience

De Ajax Experience bevindt zich op slechts tien minuten met de metro vanaf de ArenA. Stap uit bij halte Waterlooplein. Op vertoon van je wedstrijdkaart krijg je 2,50 euro korting op de entreeprijs van de Ajax Experience.

Een bezoekje aan de vernieuwde Official Ajax Fanshop in de Amsterdam ArenA is uiteraard ook de moeite waard. Op de wedstrijddag geldt er een speciale kortingsactie voor de Ajax-sjaals 'Amsterdam'. In plaats van de normale prijs van 15,95 euro betaal je zondag slechts 10 euro. Lekker warm voor in het stadion!

Ajax - Feyenoord begint zondag om 14:30 uur.

Tekst: Ajax.nl
Foto: Ajax.nl/Gerard van Hees

Tickets

Voor alle wedstrijden van Ajax kan je via de Ajax Online Ticketshop online kaarten bestellen. Toegangsbewijzen kunnen ook nog worden gekocht via de reguliere verkoop van TicketBox. Ajax adviseert supporters met klem alleen tickets via deze officiële verkooppunten aan te schaffen!
Zoeken in nieuwsarchief

Zoek naar
Van:
Tot:
Sluit venster