Menu

Annulering More than Friends Day

Lieve Vrienden, Beste Ajacied,

 

Wat zullen jullie allemaal genoten hebben van ons aller Ajax. Voor het eerst in 22 jaar staat Ajax weer in de halve finale van de Champions League! Een onbeschrijfelijke prestatie of zoals De Telegraaf schreef; Dé sensatie van Europa.

 

Het succes heeft echter wel een keerzijde. De More than Friends day die gepland staat voor woensdag 1 mei a.s. kan helaas geen doorgang vinden.

 

De eerste halve finale, wederom een affiche van formaat, zal op 30 april a.s. in Londen worden gespeeld tegen Tottenham Hotspur. We ontmoeten daar een viertal oud-Ajacieden die trouwens allemaal al eens op bezoek zijn geweest bij Only Friends. We gaan uiteraard ons stinkende best doen om te winnen. De selectie zal echter pas op 1 mei laat in de middag terugkeren in Amsterdam. Dit houdt dus in dat de selectie niet op de More than Friends day aanwezig kan zijn. Omdat dit afbreuk doet aan deze feestelijke dag hebben we gezamenlijk besloten de More than Friends day 2019 niet door te laten gaan. We realiseren ons dat dit best wel een teleurstelling voor je zal zijn. We hebben geprobeerd een datum na de zomervakentie te vinden, maar dat blijkt niet mogelijk. Volgend jaar zullen we er natuurlijk alles aan doen om jullie gezamenlijk met Ajax 1 op het Friendship Sports Centre te mogen ontvangen. We maken er dan gewoon een dubbel feestelijke dag van.