5 handige weetjes voor Ajax Vrouwen - Sparta Praag

5-handige-weetjes-voor-ajax-vrouwen-sparta-praag-
5-handige-weetjes-voor-ajax-vrouwen-sparta-praag-

Socials

1. Sparta Praag laagst geplaatste club
Sparta Praag rolde op 17 augustus uit de koker voor de Ajax Vrouwen. Benno Nihom en co hadden ook FC Barcelona, Olympique Lyon of tweevoudig winnaar VfL Wolfsburg kunnen treffen. De Tsjechische tegenstander was op basis van de UEFA-coëfficiënt de laagst geplaatste club uit de koker.

2. Tweede jaar op rij in de Champions League
Met een sterk vernieuwd team rekenden de Ajax Vrouwen in de kwalificatie af met Wexford Youths Women FC (4-1), Linfield Ladies (2-0) en Thór KA (0-0). Ook vorig jaar begonnen de Ajacieden voortvarend. Toen wonnen de speelsters van Nihom van Rigas FS (6-0), Pärnu JK (2-1) en Standard Luik: 3-0. Het avontuur eindige in de 1e ronde tegen Brescia. Na een 1-0-zege in Amsterdam ging het uitduel met 0-2 verloren.

Big game tomorrow...��#UWCL #ajaspa pic.twitter.com/G05ZPHkmWw

— Ajax Vrouwen (@AjaxVrouwen) 11 september 2018

3. Ajax Vrouwen hopen op jouw aanwezigheid
De Ajax Vrouwen hopen op Europese sferen tegen Sparta Praag. De samenwerking tussen de ploeg en de supporters op sportcomplex de Toekomst is daarmee belangrijk. Het is voor fans nog steeds mogelijk om tickets te kopen. Koop je kaartje nu via deze link!

4. Live te zien op Ziggo Sport
Ben jij niet in de gelegenheid om naar Amsterdam te komen? De Europese ontmoeting is ook live te zien op Ziggo Sport. Schakel om 18:55 uur in en mis niets van de Ajax Vrouwen in de Champions League! 

MATCHDAY IS HERE! ✨

�� Let's go ladies! ��#UWCL #ajaspa pic.twitter.com/9NESx9NEDP

— Ajax Vrouwen (@AjaxVrouwen) 12 september 2018

5. Benno Nihom scout Sparta Praag
Ajax-coach Nihom is voorafgaand aan het duel naar Tsjechië gevlogen om de tegenstander aan het werk te zien. De coach van de Ajax Vrouwen zag Sparta Praag met 10-0 winnen. Nihom: ''Je kan zien hoe de ploeg speelt, en leert de formatie en de opvallende spelers kennen.'' Benieuwd naar zijn analyse en social media-activiteiten? Klik hier! 

Lees ook: Kaartverkoop Ajax Vrouwen – Sparta Praag gestart
Bekijk ook:
Nihom: 'Hopen op die Europese sferen tegen Sparta Praag'

Tekst: Ajax.nl
Beeld: Ajax.nl/Jasper Ruhé

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl