Ajax eSports en Ziggo sturen winnaar eBattle mee op trainingskamp naar Florida

ajax-esports-en-ziggo-sturen-winnaar-ebattle-mee-op-trainingskamp-naar-florida
ajax-esports-en-ziggo-sturen-winnaar-ebattle-mee-op-trainingskamp-naar-florida

Socials

Ajax eSports connected by Ziggo
De nieuwe activiteiten die Ziggo organiseert zijn onderdeel van de contractverlenging met Ajax eSports. Na 2 succesvolle FIFA-seizoenen, blijft Ziggo hoofdsponsor van de tweevoudig eDivisie-kampioen.

Menno Geelen, commercieel directeur van Ajax, over de verlenging: "Ziggo heeft als hoofdsponsor van Ajax als eerste gekozen om ook eSports te omarmen binnen de club. Daardoor waren we in staat om te groeien met onze virtuele tak. Dit FIFA 19-seizoen willen wij samen met Ziggo meer activiteiten organiseren voor onze fans. De vernieuwde wekelijkse Ziggo eBattles zijn hiervan een goed voorbeeld."

'Voor Ajax eSports hebben we vanaf dit seizoen eigen Ajax-shirts met een aangepast logo op de voorzijde'

Hier blijft het niet bij voor dit seizoen. Marcel de Groot, Directeur Consumentenmarkt van Ziggo, is blij met de nieuwe ontwikkelingen: "Naast de Ziggo eBattles breiden wij onze gezamenlijke activiteiten dit seizoen verder uit. Voor Ajax eSports hebben we vanaf dit seizoen eigen Ajax-shirts met een aangepast logo op de voorzijde. Daarnaast hebben de eSporters van Ajax een eigen Ziggo eRoom bij hen thuis van ons gekregen. Een eigen studio waar de eSporters onder de beste omstandigheden kunnen trainen en daarbij op hoge kwaliteit kunnen streamen met de juiste internetconnectie, zodat de fans hun prestaties goed kunnen volgen.”

Start Ziggo eBattle ‘Road to the USA’
De nieuwe online toernooien vinden wekelijks plaats op maandag of woensdag. Fans die kans willen maken op de reis naar Florida kunnen zich aanmelden via ajax.nl/ziggoebattle. Er wordt zowel op PlayStation 4 als op Xbox One gespeeld. De Grand Final vindt plaats op 16 december in de Johan Cruijff ArenA, voorafgaand aan de wedstrijd Ajax – De Graafschap.

Aanmelden Ziggo eBattle

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl