Dolberg klimt per doelpunt terug naar topvorm

dolberg-klimt-per-doelpunt-terug-naar-topvorm
dolberg-klimt-per-doelpunt-terug-naar-topvorm

Socials

De meestal zo introverte Kasper Dolberg zien we de laatste tijd veelvuldig lachen. Iets dat we niet heel erg van hem gewend zijn. Die vrolijke momenten deelt hij momenteel zelf ook graag op social media.

A friend of mine

Een bericht gedeeld door KASPER DOLBERG (@kasperdolberg) op 19 Okt 2018 om 10:10 (PDT)

Voor die vrolijkheid heeft Dolberg naar eigen zeggen alle reden: "Ik ben blij op dit moment, blij hier te zijn, blij weer te spelen. Ik ben gelukkig dat ik elke dag kan trainen en deel uitmaak van dit team. Ik ben gewoon blij terug te zijn."

56. DOLBERG! 0-4! ����#heeaja pic.twitter.com/Stjdy4ggBB

— AFC Ajax (@AFCAjax) 20 oktober 2018

'Ik hoef alleen maar te zorgen dat ik er sta'

Die gemoedstoestand resulteert in goals. Al voor de 3e eredivisiewedstrijd op rij, schoot Dolberg zich op het scorebord: "Hoe dat kan? Nou dat is simpel: We hebben een erg goed team en creëren veel kansen. Ik weet dat de kansen komen en ik hoef alleen maar te zorgen dat ik er sta."

Nog veel te verbeteren
Maar om nu al te zeggen dat de topvorm uit het seizoen 2016/2017 terug is, is te vroeg: "Er is nog wel wat te verbeteren, vind ik. Natuurlijk scoor ik en dat voelt goed, maar er is nog wel wat werk te verrichten. Die doelpunten helpen daar wel bij, maar ik ben nog niet helemaal waar ik wil zijn."

Het wachten is op het eerste Europese doelpunt: "Laten we zeggen dat die dinsdag komt!", zegt Dolberg vol zelfvertrouwen als afsluiting.

Lees ook: Ideale avond voor Ajax in Heerenveen

Tekst: Ajax.nl
Beeld: Pro Shots

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl