Hugs, high fives en selfies tijdens bezoek aan Kinderstad

hugs-high-fives-en-selfies-tijdens-bezoek-aan-kinderstad-
hugs-high-fives-en-selfies-tijdens-bezoek-aan-kinderstad-

Socials

Onder leiding van Ajax Foundation-ambassadeur John Heitinga stapten de Ajacieden om 2 uur ’s middags de kliniek binnen. De ziekenhuisgangen vulden zich al snel met vrolijke gezichtjes en uitgelaten kreten. Ook de Ajax Vrouwen en de Ajax eSporters konden rekenen op mini-fans die stonden te trappelen om hun idolen te ontmoeten. 

Na een woord van welkom verdeelden de spelers en speelsters zich over de verschillende afdelingen. Er werd geknuffeld, ge-high fived en flink gelachen.

Rond de klok van 3 verzamelden alle kinderen en Ajacieden zich op de houten tribune. John Heitinga ontpopte zich tot ware quizmaster en de kinderen bewezen échte Ajax-kenners te zijn.

Door de fusie tussen AMC en Vumc  werden dit jaar ook de kinderen in het Emma Kinderziekenhuis (locatie AMC) in de ochtend verrast.  Lucky kwam langs en bracht voor iedereen cadeautje mee.  

Het werd een middag die velen niet snel zullen vergeten. En met een hoofd vol mooie ontmoetingen en verhalen stapten de Ajacieden weer de bus in.

Dit bericht bekijken op Instagram

Another great day in #VUmckinderstad Thank you all!

Een bericht gedeeld door Lasse Schöne (@lasse.schone) op 30 Jan 2019 om 7:26 (PST)

De Ajax Foundation en Amsterdam UMC Kinderstad werken al 21 jaar samen aan projecten om zieke kinderen even te laten vergeten dat ze ziek zijn. In Kinderstad kunnen zieke kinderen onder andere voetballen, poolen, gamen en Ajax-wedstrijden kijken op groot scherm. Ook bezoeken de patiëntjes regelmatig op uitnodiging een wedstrijd in de Johan Cruijff ArenA.

Lees ook: De Ridder geniet van baby Sofie en terugkeer bij Ajax Vrouwen
Bekijk ook: Varela: 'Een eer om hier te tekenen'

Tekst: Ajax.nl
Beeld: Ajax.nl/Louis van de Vuurst

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl