Plantronics officiële headsetpartner Ajax eSports 

plantronics-officiele-headsetpartner-ajax-esports-
plantronics-officiele-headsetpartner-ajax-esports-

Socials

,,Om maximaal te kunnen presteren heb je ook het beste apparatuur nodig”, aldus Menno Geelen, commercieel directeur van Ajax. ,,In Plantronics hebben wij een supplier gevonden die ons hierin ondersteunt door headsets te leveren waardoor onze eSporters zich optimaal kunnen focussen. Onze ambitie is om de beste voetbalclub ter wereld te zijn in FIFA eSports en te blijven, daar sluit deze samenwerking goed op aan.” 

Jongensboek
,,
De geschiedenis van zowel Ajax als Plantronics leest als een jongensboek, met een gemeenschappelijke deler in passie, kwaliteit en vernieuwing”, zegt Frank Timmermans, Regional Director Benelux & Nordics. ,,Waar voetbalhelden de boeken van Ajax sieren, komt de 1e man op de maan in die van ons voor. De dominantie die we met onze headset in de luchtvaartindustrie en contactcenterwereld hebben verworven, willen we verder uitbreiden. Met deze samenwerking beogen we onze naamsbekendheid in de gamingwereld te vergroten en hopen we een bijdrage te kunnen leveren aan de ambitie van de Amsterdamse topclub.” 

Wereldwijde leider in de communicatiebranche
Plantronics is een audiopionier en een wereldwijde leider in de communicatiebranche. Het bedrijf maakt intelligente en adaptieve oplossingen die voorzien in de belangrijkste behoeften van klanten: het ervaren en faciliteren van eenvoudige en heldere communicatie terwijl ze genieten van afleidingsvrije omgevingen. De oplossingen worden door consumenten en bedrijven wereldwijd gebruikt en zijn uitermate geschikt voor open kantooromgevingen. 

Plantronics biedt communicatieoplossingen van hoge kwaliteit, waaronder voor unified communications, klantenservice, data-analyse en bluetooth-headsets. Voor meer informatie zie www.plantronics.com. 

De gamingheadsets van Plantronics zijn verkrijgbaar via de webshop van Ajax. 

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl