Streep door Tagliafico, Ziyech gaat goede kant op

streep-door-tagliafico-ziyech-gaat-goede-kant-op
streep-door-tagliafico-ziyech-gaat-goede-kant-op

Socials

"Dat is balen", aldus de coach over Tagliafico, die dinsdag met Argentinië tegen Brazilië speelde. "Ik hoop dat hij er dinsdag wel weer bij is."

Ten Hag gaf aan dat het met Hakim Ziyech de goede kant op gaat. Hij miste de interlands met Marokko vanwege een spierblessure.  “Hij heeft goed kunnen optrainen bij Ajax. Donderdag heeft hij meegedaan met de groepstraining. Dat liep goed. De training van vandaag is weer de volgende stap. Maar het gaat goed, wat mij betreft is hij erbij zaterdag.”

Twijfelgevallen De Jong, Mazraoui, Eiting
Ten Hag noemde Frenkie de Jong en Noussair Mazraoui twijfelgevallen: of in ieder geval spelers die wellicht uit voorzorg aan de kant kunnen worden gehouden. Ook achter de naam Carel Eiting (knieklachten) staat een vraagteken. Lasse Schöne is zeker inzetbaar tegen Heerenveen. Ten Hag: "Lasse heeft de laatste interland met Denemarken laten schieten. Heel verstandig, hij is fit teruggekeerd."

Opstelling blijft verrassing
Over de opstelling wilde Ten Hag nog niet al te veel vrijgeven. Wie staat er bijvoorbeeld in de spits? Dolberg? Huntelaar? Tadic? "We hebben gelukkig heel goede spitsen", aldus Ten Hag. "We kunnen het per wedstrijd bekijken. Het hangt af van de tegenstander en natuurlijk ook van de vorm."

Tot slot: gaan de Ajacieden naar ADE, coach? 😉🕺#heeaja pic.twitter.com/knXh5BF1Lk

— AFC Ajax (@AFCAjax) 19 oktober 2018

Lees ook: Tobiasen: 'Training bij Ajax vaan zwaarder dan wedstrijd'

Tekst: Ajax.nl
Beeld: Ajax.nl/Jasper Ruhé

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl