Ten Hag rekent op Ziyech tegen PEC

ten-hag-rekent-op-ziyech-tegen-pec
ten-hag-rekent-op-ziyech-tegen-pec

Socials

"Hakim is gisteren gedeeltelijk ingestapt bij de groepstraining, en dat ging goed”, aldus Ten Hag, die ook positief nieuws had over Lasse Schöne. “In het begin van de week ging het iets minder, maar Lasse deed donderdag al weer volop mee, dus hij is helemaal geen vraagteken meer."

Oui, oui, c’est Frenkie!
Natuurlijk gingen de meeste vragen over Frenkie de Jong, die in de media nadrukkelijk gelinkt wordt aan Paris Saint-Germain. "Hij sprak al Frans", grapte Ten Hag, om vervolgens er iets serieuzer op in te gaan. "We weten dat de top 5, top 6 clubs van Europa meerdere spelers van ons in hun blikveld hebben. Dat is niet iets nieuws, dat speelt al het hele jaar en dat zal niet minder worden. We gaan er goed mee om, vind ik, stoïcijns. Als het allemaal waar is: Paris Saint-Germain is een heel mooie club natuurlijk. Maar voor nu zijn het randzaken."

"Ik weet dat dit een cliché is, maar de spelers zijn bezig met de volgende wedstrijd, wij zijn bezig met de volgende wedstrijd. Dat moet ook als we prijzen willen winnen. Dit weekend hebben we weer een belangrijke job te doen: een zware wedstrijd, dus we zullen ons heel goed moeten voorbereiden."

Blij met meer wedstrijden
Ajax focust zich eerst op PEC-uit. Woensdag komt woensdag Bayern München op bezoek. "Het is mooi dat we veel wedstrijden spelen, om de 3 dagen weer een nieuw duel. Daar worden spelers individueel sterker van en als team groeien we. Zoals vorig seizoen, met 1 wedstrijd per week: dat vonden de spelers niets."

📱 'Die groepsapp zit ik niet in, dat lijkt mij helemaal niet goed' #pecaja pic.twitter.com/uik2DOo1xT

— AFC Ajax (@AFCAjax) 7 december 2018

Bekijk ook: History in goals: #PECAJA

Tekst: Ajax.nl
Beeld: Ajax.nl/Jasper Ruhé

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl