Terugblik weekend: Dani, Joey en Lev in Boekarest

terugblik-weekend-dani-joey-en-lev-in-boekarest
terugblik-weekend-dani-joey-en-lev-in-boekarest

Socials

Dani was dit weekend de man in vorm namens Team Ajax. Met 3 van de 3 nodige overwinningen in de groepsfase mocht hij zich opmaken voor de knock-outfase van de FUT Champions Cup. In de achtste finale trof de Amersfoorter al een wereldtopper. MegaBit werd over 2 zinderende wedstrijden met 5-4 verslagen. Daarna moesten de Braziliaan Érbinho en Canadees Goalmachine hun meerdere erkennen in de eSporter van Ajax. In de Xbox-finale nam hij het op tegen de huidige nummer 1 van de wereld: F2 Tekkz. De Engelse eSporter was te sterk voor Dani en werd ook de uiteindelijke winnaar van de Grand Final.

Losing a final hurts... 😔 But I lost against an amazing player. Congrats @F2Tekkz!

Proud to be the current number two in the world by playing my best international tournament so far.

More to come this year. Thanks for all your support! ❤️

#FIFAeWorldCup pic.twitter.com/nFnFfckuDy

— Dani Hagebeuk (@DaniHagebeuk) 2 december 2018

Joey Calabro
Ook Joey nam dit weekend deel aan de FUT Champions Cup #1. De Amerikaan plaatste zich na 4 wedstrijden voor de volgende ronde. Vooral zijn 3e overwinning tegen wereldtopper Gorilla was een knappe prestatie. In de achtste finale verloor Joey van Marcus Gomes en dus was voor hem het toernooi in Boekarest voorbij.

Lev Vinken
Lev was de 3e deelnemer namens Team Ajax in Boekarest. De Playstation-speler won ook 3 van zijn 5 groepsfasewedstrijden en plaatste zich zo voor de knock-outfase. Over 2 spannende wedstrijden verloor Lev in de achtste finale van de Deen Agge.

Bob van Uden
Bob was de enige van Team Ajax die zich niet wist te plaatsen voor de FUT Champions Cup #1. De eSporter van Ajax wist dit weekend 26 van zijn 30 wedstrijden in de Weekend League te winnen.

Lees ook: Hagebeuk nummer 2 op FIFA-wereldranglijst na prachtige finaleplaats

Tekst en beeld: Ajax.nl

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl