Ajax eSports opent zoektocht naar nieuw FIFA-talent

ajax-esports-opent-zoektocht-naar-nieuw-fifa-talent
ajax-esports-opent-zoektocht-naar-nieuw-fifa-talent

Socials

De 8 winnaars van de wekelijkse online kwalificatietoernooien op Xbox en PlayStation plaatsen zich voor de (offline) Grand Final. De winnaar van deze grote finale in Amsterdam wint de ultieme prijs; een professioneel contract bij Ajax, inclusief coaching, een personal trainer en een eigen rugnummer. De Hongaar Gabor Szirtesi is de winnaar van de vorige Ziggo eBattle – Ajax Next ePlayer.

Ajax staat voor opleiden talent
De winnaar van de Ziggo eBattle – Ajax Next ePlayer 2020 wordt het nieuwe teamlid van de huidige ePlayers Dani Hagebeuk, Amerikaan Joey Calabro, Braziliaan Tore en Hongaar Gabor Szirtesi. Hagebeuk kijkt uit naar de start van de kwalificatietoernooien. “Ajax staat voor het opleiden van talent en de jeugd een kans geven op het hoogste niveau. Met de terugkeer van de Ziggo eBattle willen we weer een groot talent aan ons binden en deze helpen met zijn of haar ontwikkeling.”

Aanmelden voor de Ziggo eBattle – Ajax Next ePlayer
Heb jij het in je om de nieuwe ePlayer van AFC Ajax te worden? Meld je dan nu aan voor de online kwalificatietoernooien via de rode button.

Aanmelden Ziggo eBattle

www.ajax.nl/ziggoebattle

Tekst: Ajax.nl
Beeld: Ajax.nl

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl