Ajax Esports presenteert team voor de edivisie

ajax-esports-presenteert-team-voor-de-edivisie
ajax-esports-presenteert-team-voor-de-edivisie

Socials

Introductie Curtis Poole
Paps is een nieuw gezicht in het team. Hij wordt voor de duur van de edivisie gehuurd van het Bundled esports team. Paps woont in Engeland en draaide een goed seizoen in FIFA19. Hij kwam dat jaar namens Arsenal uit in de ePremier League, waar hij de top 8 haalde. Ook speelde hij de eChampions League in Madrid en kwalificeerde hij zich voor een aantal FUT Champions Cups. Paps gaat namens Ajax alleen uitkomen in de Nederlandse competitie. De andere toernooien komt hij uit voor het Bundled esports team.

Opzet edivisie De opzet van de edivisie verandert komend seizoen. Teams zijn verplicht om met twee verschillende spelers deel te nemen. In het nieuwe edivisie seizoen spelen namens Ajax Dani Hagebeuk op Xbox One en de gehuurde speler Curtis Poole, ook wel ‘Paps’, op Playstation 4.

Verklaring keuze
De huidige spelers van het Esports team konden door een veranderde opzet van de edivisie met wekelijkse live-wedstrijden niet voor Ajax uitkomen. Joey Calabro en Victor Dos Santos Coelho kunnen door de lengte van de edivisie niet in Nederland verblijven vanwege regelgeving. Bob van Uden is  verhuurt aan de Japanse club Sagan Tosu en Gabor Szirtesi is een Xbox-speler.

De lat ligt hoog
Dani Hagebeuk is ambitieus: “Dit seizoen heb ik het eerste internationale FIFA-toernooi gewonnen en dat smaakt naar meer. De lat ligt hoog en we hebben met Ajax maar één doel: het derde landskampioenschap binnenhalen. De veranderingen in de edivisie zijn positief, ik kan niet wachten.”

De edivisie wordt vanaf dit seizoen live uitgezonden met wekelijkse wedstrijden op  maandag en dinsdag. Daarnaast speel je als team en kan er publiek bij de wedstrijden aanwezig zijn.

De edivisie gaat maandag 11 november van start met wekelijkse liveshows. Volg de Ajax Esports social mediakanalen voor de voortgang van Hagebeuk en Paps in de edivisie.

Socials