Ajax Podcast #35: Kik Pierie

ajax-podcast-35-kik-pierie-
ajax-podcast-35-kik-pierie-

Socials

"Ik voel me echt heel erg thuis bij Ajax", vertrouwt hij presentatoren Diederik en Anne toe. "In het begin is het even wennen: een andere speelstijl, andere verwachtingen, andere stad, op jezelf wonen. Maar ik ben heel goed ontvangen door de club."

'Nu denk ik wel eens: shit, waar is mijn vader? Waar is mijn moeder?'

Het wonen in Amsterdam bevalt hem uitstekend. "Ik had wel het gevoel dat ik eraan toe was. Maar nu ik af en toe alleen ben, denk ik wel eens: shit, waar is mijn vader, waar is mijn moeder. Haha." Pierie woont samen met een vriend, die nog studeert. "Met mijn beste maatje. Het is geen studentenhuis, maar een appartement. Het is niet zo dat het een enorme zooi is... Alhoewel."

Win een gesigneerd shirt
Kik gaat uitgebreid in op zijn kookkunsten en vertelt over wat hem overkwam toen hij met Ajax de avond voor de wedstrijd tegen Valencia trainde in Mestalla. Wij zijn best een beetje fan van hem geworden na deze podcast. Geldt dat ook voor jou? Beantwoord dan de prijsvraag die hij aan het einde van deze aflevering stelt en vul het antwoord in via Ajax.nl/podcast. Dan kun je een gesigneerd thuisshirt (maat L, rugnummer 5, naam Pierie) winnen!

Natuurlijk voegt hij ook een nummer toe aan onze Ajax Podcast Spotify Playlist.

#AjaxMoment
We zijn nog steeds op zoek naar bijzondere verhalen voor het #AjaxMoment. Wat is jouw meest dierbare Ajax-herinnering? Mail het naar podcast@ajax.nl en wie weet ben je 22 december onze VIP-gast tijdens Ajax - ADO Den Haag, waarna je ook aan mag schuiven in de Ajax Podcast. Voor vragen en suggesties kun je ook altijd bij dit e-mailadres terecht, of volg ons op social: @annedejong en @died6!

Mis nooit een aflevering!   
Nooit een aflevering missen van de Ajax Podcast? Abonneer je dan via:

  • iTunes
  • Spotify

Beluister ook: Ajax Podcast #32: Financieel directeur Susan Lenderink

Tekst & beeld: Ajax.nl

Socials