Ajax Podcast #39: Live vanaf boekpresentatie 'LOUIS'

ajax-podcast-39-live-vanaf-boekpresentatie-louis
ajax-podcast-39-live-vanaf-boekpresentatie-louis

Socials

Ook is popprofessor Leo Blokhuis te gast, hij neemt met ons de muzikale hoogtepunten door van de afgelopen 33 jaar. Mooie woorden zijn er van algemeen directeur Edwin van der Sar, die de 1e editie van het boek uitreikt. En wie is er nog meer in de zaal? Oud-aanvoerder Davy Klaassen! Ook hij heeft mooie herinneringen aan afzwaaiend clubman Louis.

Het boek is te bestellen via Ajaxshop.nl. Aan één van onze luisteraars geven we ook een gesigneerd exemplaar weg. Beantwoord de (heel makkelijke!) vraag die we aan het einde van de podcast stellen via het winformulier op www.ajax.nl/podcast.

Mee naar Ajax - ADO?
En wil jij op 22 december te gast zijn bij de Ajax Podcast en Ajax Radio tijdens Ajax - ADO Den Haag? Mail dan jouw #AjaxMoment door via podcast@ajax.nl. Op dit adres zijn ook alle andere vragen of opmerking welkom. Ben je trouwens al geabonneerd op de Ajax Podcast Spotify Playlist?

Nog meer Louis? Check dan vooral aflevering 5 van de Ajax Podcast, waarin hij meer dan een uur praat over alles (ja, echt alles) dat hij bij de club heeft meegemaakt.

Bestel: LOUIS 33 jaar Ajax-fotograaf
Beluister ook:
Ajax Podcast #38: Commercieel directeur Menno Geelen

Tekst: Ajax.nl
Beeld: Ajax.nl/Jasper Ruhé

Socials