Houd met deze 5 punten rekening voor Ajax - APOEL

houd-met-deze-5-punten-rekening-voor-ajax-apoel
houd-met-deze-5-punten-rekening-voor-ajax-apoel

Socials

Kom op tijd naar de Johan Cruijff ArenA!
Het stadion is uitverkocht en daarom kan het druk zijn bij de ingangen. Het stadion gaat om 19:30 uur open. Hou er verder rekening mee dat tassen die groter zijn dan A4-formaat het stadion niet in mogen.

Ga niet op de trappen zitten
Hou trappen vrij. Dit zijn vluchtwegen en nodig voor snelle hulpverlening bij EHBO gevallen. Daarnaast ziet de UEFA er op toe dat deze vrij zijn en worden hoge boetes opgelegd als dat niet het geval is.

Ajax Quiz
In de rust wordt weer een stadionquiz georganiseerd. Om mee te kunnen doen, hoef je niet per se in het stadion te zijn. Je kunt ook naar Ajax.nl/quiz surfen. Voor de winnaar ligt een mooie prijs klaar: een passepartout voor hopelijk de groepsfase van de UEFA Champions League. Mocht Ajax het niet redden, dan worden het tickets voor de 3 thuiswedstrijden in de Europa League.

Ajax Radio
Voor de fans die geen tv kunnen of willen kijken, verzorgt Ajax Radio een liveverslag vanuit het stadion. Zo krijg je ook buiten de ArenA de stadionsfeer helemaal mee. Het wedstrijdverslag op Ajax Radio is te beluisteren via de officiële Ajax-app. Uiteraard vind je op de Ajax-app ook alle andere informatie over de wedstrijd.

Ajax – APOEL op tv
Het zeer belangrijke duel is woensdag live te zien bij Veronica. De wedstrijdregistratie begint om 20:55 uur. Het duel kan ook bekeken worden bij Ziggo Sport Voetbal.

Lees ook: Liveblog Ajax - APOEL
Check ook
: 400 European matches

Tekst en beeld: Ajax.nl

Socials