Jeugdopleiding Ajax ontvangt bijna € 1.6 miljoen van VriendenLoterij

jeugdopleiding-ajax-ontvangt-bijna-1.6-miljoen-van-vriendenloterij
jeugdopleiding-ajax-ontvangt-bijna-1.6-miljoen-van-vriendenloterij

Socials

Ajax kreeg donderdag 5 februari in Naturalis te Leiden de cheque overhandigd. In het museum kwamen bekende ambassadeurs van goede doelen en clubs bijeen. De VriendenLoterij verdeelde onder 46 goede doelen en jeugdopleidingen een recordbedrag van € 61.8 miljoen uit de lotenverkoop van 2019.

'Mede dankzij deze financiële injectie kunnen jeugdspelers vanaf O15 bijvoorbeeld fulltime op de Toekomst verblijven.'

Hoofd jeugdopleidingen Saïd Ouaali is ontzettend blij met het bedrag: “Door deelname aan de VriendenLoterij hebben onze fans ook dit jaar weer gezorgd voor een prachtig bedrag waar we uiteraard heel dankbaar voor zijn. Mede dankzij deze financiële injectie kunnen jeugdspelers vanaf O15 bijvoorbeeld fulltime op de Toekomst verblijven, waar we ze behalve hoogwaardige sportieve faciliteiten, ook een compleet onderwijsprogramma kunnen bieden. Zo blijven we elke dag werken aan het waarmaken van onze ambities als jeugdopleiding.”

Meer informatie
Als abonnee maak je maandelijks kans op de mooiste ervaringen en prijzen, zoals bijvoorbeeld Ajax-merchandise. Onlangs mochten nog 4 prijswinnaars met 4 gasten namens de VriendenLoterij naar Ajax – PSV. De gelukkige Ajax-fans bekeken de topper vanuit een luxe Skylounge. Een unieke ervaring!

Bekijk ook: ALLES OP SUK | Een cultheld in 100 minuten | SPECIAL

Tekst: Ajax.nl
Beeld: Ajax.nl

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl