Ajax en FK Bodø/Glimt bereiken akkoord over Jeppe Kjær

Jeppe Kjaer 1280

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Jeppe Kjær Jensen en FK Bodø/Glimt over de directe transfer van de achttienjarige aanvaller naar de Noorse club. Het contract van Kjær liep bij Ajax nog tot en met 30 juni 2023

• #KjærJensen

Kjær werd op 1 maart 2004 geboren in Horsens, Denemarken en kwam in de zomer van 2020 over vanuit het Deense AC Horsens naar de jeugdopleiding van Ajax. In de zomer van 2022 werd de vleugelaanvaller officieel toegevoegd aan de selectie van Jong Ajax, waar hij op 31 oktober zijn debuut in het betaalde voetbal maakte tijdens de wedstrijd Jong Ajax - Willem II (1-2). In totaal speelde de Deen twee wedstrijden voor de beloften.