Ajax oefent in voorbereiding tegen Bayern München

liveblog-bayern-ajax-er-had-nog-meer-ingezeten-3
liveblog-bayern-ajax-er-had-nog-meer-ingezeten-3

Ajax speelt in de voorbereiding op het nieuwe seizoen een vriendschappelijke wedstrijd tegen Bayern München. Dat duel staat gepland op 24 juli in de Allianz Arena.

Tags

  • #PreSeason

Socials

De aftrap van de oefenwedstrijd in Duitsland is om 16:30 uur. Meteen na het treffen met Bayern reist Ajax af naar het Oostenrijkse Bramberg, waar een trainingskamp wordt belegd. 

De laatste keer dat Ajax het opnam tegen Bayern München was in de UEFA Champions League in het seizoen 2018/2019. In de heenwedstrijd in Duitsland speelden de Amsterdammers met 1-1 gelijk. Thuis in Amsterdam eindigde het in 3-3.

Verdere voorbereiding
Als Ajax tegen Bayern München speelt zit er al een groot deel van de voorbereiding op. Op maandag 5 juli vertrekt de spelersgroep naar De Lutte voor een trainingsweek.

In de derde week van de voorbereiding, op vrijdag 16 juli, wordt een oefenduel gespeeld tegen RSC Anderlecht. De aftrap in België in het stadion van Anderlecht is om 19:30 uur.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Gerelateerde artikelen

Timbervoorbereiding (1)

Zo gaat de voorbereiding van Ajax eruit zien

De voorbereiding van Ajax op seizoen 2021/2022 is in grote lijnen bekend. De Ajacieden starten op vrijdag 25 juni. De eerste veldtraining op sportcomplex de Toekomst is op zaterdag 26 juni, voor in ieder geval de niet-internationals.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Neres3

Speelschema definitief: Ajax opent tegen NEC

De KNVB heeft het programma voor het nieuwe Eredivisie-seizoen definitief vastgesteld. Voor Ajax staat in de eerste speelronde een thuiswedstrijd tegen NEC op het programma. Op zondag 19 december staat de eerste Klassieker gepland, in Rotterdam.

Tags

  • #Eredivisie

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl