Ajax oefent tegen Quick'20 en SC Paderborn 07

Ekkelenkamp2019
Ekkelenkamp2019

Ajax heeft nieuwe oefenduels aan de voorbereiding toegevoegd. Op dinsdag 6 juli speelt de ploeg van Erik ten Hag om 18:00 uur tegen Quick'20. Op zaterdag 10 juli volgt een vriendschappelijk duel met SC Paderborn 07. Die wedstrijd begint om 12:00 uur.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Bij de oefenwedstrijd in Oldenzaal tegen Quick'20 mag dinsdag beperkt publiek aanwezig zijn. In 2019 speelde Ajax ook een vriendschappelijke wedstrijd tegen de hoofdklasser. Toen werd het 2-11

De wedstrijd in Oldenzaal valt in de trainingsweek van Ajax in De Lutte. De spelersgroep vertrekt maandag 5 juli naar het dorp aan de Duitse grens. Op 10 juli volgt het tweede oefenduel van die week tegen SC Paderborn 07, dat uitkomt in de Tweede Bundesliga.

Verder heeft Ajax komende zaterdag een besloten oefenduel op sportcomplex de Toekomst ingepast tegen Koninklijke HFC. Later in de voorbereiding volgen ook vriendschappelijke wedstrijden tegen RSC Anderlecht (16 juli) en Bayern München (24 juli).

Houd de komende tijd de website/app in de gaten voor updates omtrent de voorbereiding.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Gerelateerde artikelen

Tenhagspeech

In beeld | Het prille begin van een nieuw seizoen

Wekenlang was het stil op sportcomplex de Toekomst. Daar gaat nu weer langzaam maar zeker een einde aan komen. Zaterdagochtend werd - natuurlijk in afwezigheid van de Ajacieden op internationale toernooien - de eerste training van de voorbereiding op het seizoen 2021/2022 afgewerkt.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Timbervoorbereiding (1)

Zo gaat de voorbereiding van Ajax eruit zien

De voorbereiding van Ajax op seizoen 2021/2022 is in grote lijnen bekend. De Ajacieden starten op vrijdag 25 juni. De eerste veldtraining op sportcomplex de Toekomst is op zaterdag 26 juni, voor in ieder geval de niet-internationals.

Tags

  • #PreSeason

Socials