Beluister FC Emmen - Ajax live via Ajax Radio

Ajax Radio 2
Ajax Radio 2

Ajax Radio verslaat dit seizoen voor het eerst alle wedstrijden van Ajax. Ook zaterdagavond tegen FC Emmen zijn onze commentatoren weer te beluisteren met een live verslag.

Tags

  • #EMMAJA

Socials

Het mooie is dus dat je via Ajax Radio helemaal niets hoeft te missen. Geen nieuwsonderbrekingen, geen andere wedstrijden in de uitzending en geen reclame. Gewoon 90 minuten lang Ajax. 

Ajax Radio is te beluisteren via JUKE. Je kunt ook in de Ajax App terecht.

Tags

  • #EMMAJA

Socials

Gerelateerde artikelen

IMG 4462

Ajax Podcast over de CL-loting: 'Hebben laten zien dat we topteams kunnen verslaan'

De tweede aflevering van de Ajax Podcast staat in het teken van de loting voor de groepsfase van de UEFA Champions League. Onze presentator David the Host bekeek donderdag samen met co-host Eyong Enoh en oud-Ajacied Ronald de Boer aan wie Ajax werd gekoppeld en besprak direct daarna ons perspectief tegen Liverpool, Atalanta en FC Midtjylland. Ook werd Sky Sports-commentator en Eredivisie-expert Jonathan Beck nog gevraagd naar zijn oordeel.

Tags

  • #AjaxPodcast
  • #UCL

Socials

Ajax Radio

JUKE brengt Johan Cruijff ArenA bij fans thuis met Ajax Radio

Ajax en JUKE trappen het nieuwe voetbalseizoen af met Ajax Radio. Alle officiële wedstrijden zijn live te horen op de nieuwe radiozender. Ook zonder wedstrijd komt de fan in de stemming: Ajax Radio zendt 24/7 de grootste hits en Ajax-klassiekers uit. Daarnaast staan op Ajax Radio alle Ajax Podcasts verzameld; overzichtelijk, op één plek. Ajax Radio is beschikbaar voor alle voetbalfans van Nederland over de hele wereld en is gratis te beluisteren via de JUKE-app en website, maar ook via de kanalen van Ajax.

Tags

  • #AjaxRadio

Socials

Tadic 2

Ajax Podcast volledig vernieuwd terug, speciale verrassing voor Tadic

De Ajax Podcast is na een aantal maanden afwezigheid volledig vernieuwd weer terug! Vanaf dit seizoen zal de Ajax Podcast Engelstalig zijn en 2 keer per maand terugkomen. De presentatie is in handen van David the Host en hij wordt ondersteund door vaste co-host Eyong Enoh. Onder hun leiding zullen afwisselend spelers te gast zijn, het wel en wee van de club besproken worden en speciale thema-uitzendingen aan bekende (voormalig) Ajacieden gewijd worden.

Tags

  • #AjaxPodcast

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl