Informatie over kaartverkoop Ajax Vrouwen - VV Alkmaar op 8 oktober

Elftal
Elftal

De Ajax Vrouwen spelen op vrijdag 8 oktober om 19:30 uur tegen VV Alkmaar. Deze wedstrijd in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen wordt gespeeld op sportcomplex de Toekomst. Kaarten zijn vanaf €2,50 te koop via de online ticketshop.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Tickets zijn te koop voor €2,50 voor fans tot 13 jaar, vanaf 13 jaar kost een ticket €7. Ook zijn er familietickets te koop voor een totaalprijs van €15. Het familieticket geeft recht tot toegang voor twee bezoekers tot 13 jaar en twee bezoekers van 13 jaar en ouder. Er vindt een vrije verkoop plaats en je kunt per bestelling maximaal vier tickets aanschaffen.

Klik hier om kaarten te kopen voor deze wedstrijd.

Kaarten zijn alleen te koop via de online ticketshop: er is geen kassaverkoop op de Toekomst. Meer informatie over het bezoeken van een wedstrijd van de Ajax Vrouwen lees je hier.

Wedstrijdbezoek
Voor het bezoeken van dit duel op de Toekomst dien je het volgende geregeld te hebben:

✅ Een bewijs uit de CoronaCheck-app: dit kan een herstelbewijs, negatief testbewijs of bewijs van volledige vaccinatie zijn.
✅ Mobile ticket(s): voor de komende duels ontvang je de wedstrijdtickets als mobile ticket in de Ajax App.
✅ Verificatie van je account: verifieer voor je wedstrijdbezoek eenmalig je account via idregistratie.ajax.nl

Voor dit duel heb je een bewijs uit de CoronaCheck-app nodig. Deze kan je aanmaken op basis van de opties hieronder. Kinderen tot en met 12 jaar hoeven dit niet voor toegang te tonen. Wij raden aan om dit geruime tijd voor je wedstrijdbezoek voor te bereiden. Meer informatie vind je op coronacheck.nl.

• Vaccinatiebewijs: deze kan je 14 dagen na je laatste vaccinatie aanmaken in de CoronaCheck-app.
• Negatieve testuitslag: binnen 24 uur voor aanvang van de wedstrijd doe je een eenmalige sneltest via testenvoortoegang.nl.
• Herstelbewijs: deze kan je aanmaken als dit geregistreerd staat via de CoronaCheck-app.

Alle informatie is gebaseerd op de huidige situatie en kan mogelijk veranderen bij ontwikkelingen of aanpassingen van de richtlijnen. Houd hiervoor de officiële Twitter-kanaal van Ajax Fancare in de gaten.

Mobile tickets
Voor de wedstrijden in het seizoen 2021/2022 worden de (seizoen)kaarten verstrekt als mobile ticket(s). Deze kun je uiterlijk twee dagen voor het duel vinden en activeren in de Ajax App. Het is dus noodzakelijk dat je de Ajax App downloadt op je smartphone. Deze is gratis beschikbaar via de App Store of Google Play Store met de naam 'Ajax Official App'.

Sportcomplex de Toekomst is enkel toegankelijk met een mobile ticket, de seizoenkaartpas of e-ticket geven gezien de huidige situatie geen toegang meer.

Via de Ajax App heb je ook de mogelijkheid om je ticket te delen met een andere Ajacied als je niet de mogelijkheid hebt om de wedstrijd te bezoeken.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

Bakker1 (1)

Bakker schiet Ajax Vrouwen in extremis naar zeer welkome zege

De Ajax Vrouwen hebben vrijdagavond na tweemaal opeenvolgend puntenverlies een zeer welkome overwinning geboekt. Op sportcomplex de Toekomst werd sc Heerenveen met 2-1 verslagen. Het winnende doelpunt werd in extremis gemaakt door Eshly Bakker.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials