Foto's | Ajacieden reizen, fietsen en trainen in Oostenrijk

Fiets 2
Fiets 2

De selectie voor het trainingskamp ter voorbereiding op het seizoen 2020-2021 pakte zaterdagochtend de bus naar Schiphol, vloog vervolgens naar Oostenrijk en kwam 's middags aan in Bramberg am Wildkogel. Daar werd na een fietstocht meteen de 1e training afgewerkt.

Tags

  • #PreSeason

Socials

De Ajax-selectie, waar aankoop Mohammed Kudus deel van uitmaakt, werd in 3 dubbeldekkers naar Schiphol vervoerd. Op die manier konden de spelers en staf onderling 1,5 meter afstand bewaren. Eenmaal te Bramberg volgde de 1e trainingssessie op Oostenrijkse bodem. Behalve Kudus deden ook de jonge talenten Devyne Rensch, Kenneth Taylor, Naci Ünüvar, Brian Brobbey en Alex Méndez mee.

De reis richting Oostenrijk verliep voorspoedig. Ajax speelt aanstaande dinsdag zijn 1e oefenwedstrijd van het trainingskamp. Wolfsberger AC is dan de tegenstander. Zaterdag 22 augustus volgt het 2e duel, tegen Red Bull Salzburg. 

Tags

  • #PreSeason

Socials

Gerelateerde artikelen

Mazraoui

Ajax heeft voorbereiding rond

Het oefenprogramma van Ajax krijgt meer en meer vaste vormen. Komende zaterdag (15 augustus) vertrekt de selectie van Erik ten Hag naar Oostenrijk en speelt daar 2 oefenduels. Na terugkeer volgen er nog 4 wedstrijden in Amsterdam.

Tags

  • #Ajax 1
  • #PreSeason

Socials

Antony

Blok 3 is van start ✅

De laatste fase richting de start van het nieuwe seizoen is voor Ajax ingegaan. De selectie van Erik ten Hag begon zaterdag aan de laatste van in totaal 3 trainingsblokken.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl