Foto's | Ajax traint in aanloop naar duel met Eintracht Frankfurt

Warmingup
Warmingup

Ajax trainde vrijdagmiddag daags voor de oefenwedstrijd tegen Eintracht Franfurt. Het duel met de Duitsers vormt samen met een oefenpartij tegen Union Berlin op zondag de afsluiting van de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Tags

  • #PreSeason

Socials

De foto's van de training zie je hieronder in de slider.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Gerelateerde artikelen

Zakarialabyad

Labyad vol vertrouwen: 'Dat het mijn seizoen mag worden'

Zakaria Labyad is een van de spelers die zich tot dusver uitstekend laat zien in de voorbereiding. Met een hattrick tegen zijn oude club FC Utrecht en onder andere een fantastische omhaal op de training in Oostenrijk wil hij na zijn zware knieblessure zijn kans pakken.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Neres

Trainingsdag #6: Heet weer, mooie goals en een juichende David Neres

Vrijdag stond dag 6 van het trainingskamp in Oostenrijk op het programma. Het was officieel de laatste trainingsdag, aangezien er zaterdag een oefenwedstrijd plaatsvindt tegen Red Bull Salzburg. In het snikhete Bramberg am Wildkogel waren de ogen opnieuw gericht op David Neres. De Braziliaanse sfeermaker stal opnieuw de show met fraaie goals en dito juichgebaren. Kijk mee!

Tags

  • #PreSeason

Socials

Juichen 2

Ajax besluit trainingskamp in Oostenrijk met knappe zege

Ajax heeft het trainingskamp in Oostenrijk afgesloten met een knappe zege. Red Bull Salzburg werd in eigen stadion met 1-4 verslagen. Ryan Gravenberch en Antony waren voor rust de Amsterdamse doelpuntenmakers, waarna Donny van de Beek en Devyne Rensch in de tweede helft nog een duit in het zakje deden.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl