FOTO'S | Lol in de warme septemberzon

Neres Lachen
Neres Lachen

Ajax 1 trainde woensdagochtend in de warme septemberzon. Zonder de Oranje en Jong Oranje internationals. Ook zonder Dusan Tadic, die met Servië komend weekend speelt in de Nations League en zonder Dominik Kotarski. Hij is opgeroepen voor Kroatië O21. Maar met een heleboel jonge talenten!

Tags

  • #Ajax 1

Socials

Het voelt alweer als eeuwenlang geleden: de laatste competitiewedstrijd in de Eredivisie. Daarvoor moeten we ook weer terug naar 7 maart 2020. Ajax won in Heerenveen tegen de plaatselijke SC met 1-3. 

Het lange wachten is bijna voorbij, de lange -en noodgedwongen- break zit er bijna op. Over 11 dagen start voor Ajax de competitie met een uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam. De 1e wedstrijd in een half jaar voor het echie.

Ontspannen
Aan de voorbereiding van de ploeg van Erik ten Hag ligt het niet. Die verloopt tot nu toe buitengewoon soepel. De Ajacieden wonnen 7 duels en speelden 1 keer gelijk. Geen wonder dat er een hoop lachende en ontspannen gezichten waren te spotten op het trainingsveld.

Hoe ontspannen de sfeer ook leek, natuurlijk moesten de spelers zich ook flink in het zweet werken. Check hier een overzicht van de trainingsfoto's ↓

Tags

  • #Ajax 1

Socials

Gerelateerde artikelen

Copyright Proshots 1693703

Overzicht | De interlandweek voor de Ajax-internationals

Ajax rondde zondagmiddag de voorbereiding af met een 2-2-gelijkspel tegen Union Berlin. Een aantal spelers vliegt nu uit voor interlands. Welke Ajacieden wanneer en tegen wie voor hun land uitkomen zie je hieronder.

Tags

  • #Oranje
  • #Interlands

Socials