Geen twijfels bij Idrissi: 'Zo'n aanbod sla je niet af'

Oussama Idrissi tekende maandag bij Ajax. De aanvaller komt over van Sevilla en wordt de komende maanden gehuurd. De Marokkaans international kan niet wachten om zijn steentje bij te dragen aan het succes van Ajax.

Tags

  • #Idrissi

Socials

Idrissi toonde zich vanuit de Johan Cruijff ArenA een tevreden mens. "Ik ben hartstikke blij. En ook wel vereerd om in dit prachtige stadion te gaan spelen en onderdeel te worden van een hele goede ploeg."

Mooie dingen laten zien
De overstap van de flankspeler kwam best als een verrassing. "Ajax kwam langs en toen heb ik snel een keuze moeten maken. Dat ik nu het shirt van deze club mag dragen, brengt heel veel voetbalvreugde."

Toen de Amsterdamse interesse concreet werd, twijfelde Idrissi geen moment. "Ik had er eigenlijk geen rekening mee gehouden dat ik Sevilla zou verlaten, maar toen kwam Ajax langs. Niemand hoefde mij vervolgens advies te geven, want zo'n aanbod sla je niet zo snel af."

Idrissi ondertekende maandag zijn huurcontract bij Ajax.
Idrissi ondertekende maandag zijn huurcontract bij Ajax.

En toen zat Idrissi dus plots in het vliegtuig van Spanje naar Nederland. Hij staat te trappelen om zijn debuut te maken voor zijn nieuwe ploeg. "Ik ga proberen mijn steentje bij te dragen. De toekomst hier is rooskleurig. Ik hoop mooie dingen te laten zien."

"We zijn op drie fronten actief en hebben een goede uitgangspositie", besluit Idrissi. "De spirit en kwaliteit van voetballen moet vast worden gehouden. Dan komen er hele mooie maanden aan voor de spelers en de fans." 

Tags

  • #Idrissi

Socials

Gerelateerde artikelen

Thumbidrissi

Ajax huurt Oussama Idrissi van Sevilla

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Sevilla en Oussama Idrissi. De 24-jarige vleugelaanvaller wordt gehuurd van de Spaanse club, waar hij op dit moment onder contract staat. De huur kent een looptijd van een half seizoen, tot en met 30 juni 2021.

Tags

  • #Idrissi

Socials

Neresgoalie

Highlights AZ - Ajax | Kroon op heerlijke maand

Ajax boekte zondagmiddag een prachtige zege in Alkmaar. Tegen AZ won de ploeg van Erik ten Hag met 0-3. Met de driepunter op de laatste dag van januari, zette Ajax een krachtige punt achter een goede maand.

Tags

  • #AZAJA

Socials

Hallerheader

Ajax contracteert Sébastien Haller

Ajax, West Ham United F.C. en Sébastien Haller hebben overeenstemming bereikt over de transfer van de Frans-Ivoriaanse speler naar Ajax. De spits tekent een contract dat per direct ingaat en een looptijd heeft van vierenhalf seizoen, tot en met 30 juni 2025. Ajax betaalt een transfersom van EUR 22,5 miljoen aan West Ham United.

Tags

  • #Haller

Socials