Gözübüyük fluit bekerkraker tegen PSV

Gozubuyukthumb
Gozubuyukthumb

Serdar Gözübüyük heeft de leiding over het duel in de kwartfinale van de KNVB Beker tussen Ajax en PSV. In de Johan Cruijff ArenA zal hij worden bijgestaan door assistenten Johan Balder en Joost van Zuilen.

Tags

  • #AJAPSV

Socials

De VAR van dienst is Jeroen Manschot. De aftrap van Ajax - PSV is woensdagavond om 20:00 uur. 

Ajax bereikte de laatste acht van het bekertoernooi door overwinningen op FC Utrecht (5-4) en AZ (0-1). De tegenstander uit Eindhoven zette De Graafschap (1-2) en FC Volendam (0-2) opzij. 

De nummers één en twee van de Eredivisie kwamen elkaar dit seizoen in competitieverband ook tegen in Amsterdam. Die wedstrijd eindigde in een 2-2-gelijkspel.

Tags

  • #AJAPSV

Socials

Gerelateerde artikelen

Ajaxpsv2019.1

Top 10 Goals | Ajax - PSV

Søren Lerby, Lasse Schöne, Urby Emanuelson, Wesley Sneijder or David Neres: all players who scored beautifully against PSV. These are ten wonderful goals from previous editions of Ajax - PSV.

Tags

  • #Top10Goals

Socials

Antony

Highlights Ajax - PSV | Op stoom na achterstand

Het kalenderjaar 2021 begon voor Ajax direct met een kraker. In de topper tegen PSV kwamen de Ajacieden moeizaam uit de startblokken, maar geraakten ze gedurende de wedstrijd op stoom. Uiteindelijk werd een 0-2-achterstand weggewerkt, waren er kansen op de zege, maar bleef het bij een puntendeling: 2-2.

Tags

  • #AJAPSV

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl