Gözübüyük scheidsrechter bij FC Emmen - Ajax

Gözübüyük
Gözübüyük

Serdar Gözübüyük is aangesteld als scheidsrechter voor FC Emmen - Ajax. De arbiter wordt geassisteerd door Joost van Zuilen en Johan Balder. Dennis Higler is de VAR in Zeist. Het duel in de tiende speelronde van de Eredivisie staat voor zaterdag 18:45 uur op het programma.

Tags

  • #EMMAJA

Socials

Gözübüyük floot Ajax nog niet eerder dit seizoen. Wel was hij eerder leidsman bij FC Emmen - Fortuna Sittard. Die wedstrijd eindigde in 2-2. In de vijf wedstrijden die hij tot nu toe dit seizoen floot, gaf hij 21 gele kaarten en drie rode.

Tags

  • #EMMAJA

Socials

Gerelateerde artikelen

221124 Interview Tadic YT MD

Captain Tadic: 'We missen onze fans'

Dusan Tadic heeft een duidelijke missie voor het UEFA Champions League-duel met FC Midtjylland. Tegen de Denen kan Ajax goede zaken doen met het oog op Europese overwintering. "We weten wat ons te doen staat. Van Ajax wordt altijd verwacht dat we winnen.”

Tags

  • #Tadic

Socials

Ajaherjuichen

Ajax overtuigend en probleemloos langs Heracles

Ajax heeft de draad na de interlandbreak weer opgepikt. In de Johan Cruijff ArenA werd zondagmiddag met 5-0 gewonnen van Heracles Almelo. Lassina Traoré, David Neres en Zakaria Labyad waren voor rust doeltreffend, waarna in het tweede bedrijf nogmaals Labyad en Dusan Tadic scoorden. Een smet was het uitvallen van Davy Klaassen en Noussair Mazraoui.

Tags

  • #AJAHER

Socials