Aftrap Heracles - Ajax vervroegd, Ten Hag content

Tadickoud
Tadickoud

De wedstrijd van komende zaterdag tussen Heracles Almelo en Ajax is vervroegd. Het duel in de Eredivisie stond ingepland voor 21:00 uur. De aftrap verschuift naar 18:45 uur vanwege het verwachte winterweer.

Tags

  • #HERAJA

Socials

Erik ten Hag is blij met het eerdere aanvangstijdstip. "Gelukkig is het vervroegd naar 18:45 uur. Dan is het weliswaar nog steeds heel koud, maar het is altijd beter dan 21:00 uur. Op dat tijdstip kan het ongezond worden voor de spelers, want er wordt extreme kou verwacht."

Fitte groep Ajacieden
De Ajacieden zijn redelijk ongeschonden uit de gewonnen bekerstrijd tegen PSV gekomen. Dat geldt ook voor Noussair Mazraoui, die in de rust werd gewisseld. "Uit voorzorg”, licht Ten Hag toe. "We moeten zorgen dat hij niet in hetzelfde proces komt als voor de winter. Iedereen is verder goed uit de wedstrijd gekomen. In aanloop naar Heracles hebben we een fitte groep tot onze beschikking.”

Ajax treft in Almelo de nummer tien van de Eredivisie. Ten Hag is complimenteus over de komende opponent en diens coach Frank Wormuth. "Heracles heeft een heel goede trainer, hij heeft zijn zaakjes prima voor elkaar. Ik heb veel waardering voor hoe Frank zijn ploegen laat voetballen. Wat hij met Heracles presteert is uitstekend."

Tags

  • #HERAJA

Socials

Gerelateerde artikelen

Blindajapsv

Highlights Ajax - PSV | Naar de halve finale

Ajax heeft de halve finale van de KNVB Beker bereikt dankzij een 2-1-overwinning op PSV. Sébastien Haller was met twee treffers gigantisch belangrijk voor de ploeg van Erik ten Hag.

Tags

  • #AJAPSV

Socials