In beeld | Oorvijgen en groepsfoto's op training in aanloop naar Klassieker

Groepactie
Groepactie

Vrijdagmiddag trainde Ajax op sportcomplex de Toekomst. De sfeer zat er bij de kersverse kampioen prima in. Onze huisfotograaf legde de oefensessie vast.

Tags

  • #FEYAJA

Socials

Het was de laatste Ajax-training van Nico Tagliafico in dit seizoen. De Argentijn wordt vervroegd op vakantie gestuurd. Voor de training legde Erik ten Hag op de persconferentie al uit waarom.

"Nico gaat zijn laatste dag training in en gaat daarna op vakantie. Er wacht hem een zwaar programma met Argentinië, met wedstrijden in de WK-kwalificatie en de Copa America. Als ik dat doorreken, heeft hij dan geen vakantie voor het nieuwe seizoen met Ajax."

Aan onderstaande foto's te zien wist Tagliafico - in tegenstelling tot een aantal andere spelers - op zijn laatste training aan een oorvijg te ontkomen. 

Ten Hag had genoten van de feestelijkheden van afgelopen zondag. Van rustig aan doen wil hij - na het binnenslepen van de landstitel - echter niets weten. 

"Voor onze fans weten we dat deze wedstrijd enorm belangrijk is en zo zullen we ‘m ook benaderen. We willen laten zien dat we de nummer één zijn van Nederland. Ergens komen is moeilijk, maar er blijven nóg moeilijker. Dat we dat kunnen, willen we laten zien en dat begint zondag."

Om die reden werd er vrijdag ook gewoon weer scherp getraind. De winnaars van het partijspel poseerden voor een paar groepsfoto's. Scroll even door de onderstaande reeks heen om die beelden te zien!

Tags

  • #FEYAJA

Socials

Gerelateerde artikelen

TENHAG

Ten Hag: 'Laten zien dat we de nummer één zijn'

Erik ten Hag keek op de persconferentie van vrijdagmiddag vooruit op De Klassieker van aankomend weekend. De trainer beseft dat verslappen - na het binnenhalen van het landskampioenschap - geen optie is: “Wij willen de fans de overwinning schenken.”

Tags

  • #FEYAJA

Socials

RDB

Seizoensanalyse in Ajax Podcast: ‘Op dat moment wist ik dat we kampioen gingen worden’

Ajax kende binnen de landsgrenzen een voortreffelijk seizoen. Afgelopen zondag werd de kroon op het werk gezet met het veroveren van de 35e landstitel. Maar wat gaf dit seizoen precies de doorslag? Welke momenten en ontwikkelingen waren cruciaal? In deze speciale aflevering van de Ajax Podcast blikken we aan de hand van verschillende fragmenten terug.

Tags

  • #AjaxPodcast

Socials

Nous2

Training Day | Weer aan het werk

De selectie kreeg na het veroveren van de 35e landstitel in de clubhistorie een paar dagen rust. Donderdag werd er weer getraind op sportcomplex de Toekomst. Met het kampioenschap op zak begon de sessie ontspannen met onder andere een grote rondo. Daarna ging de focus direct op komende zondag. Dan staat De Klassieker op het programma.

Tags

  • #FEYAJA

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl