Johan Cruijff ArenA voor 2/3 gevuld tot 1 september

Foto Publiek Vs Leeds Tweederde 880
Foto Publiek Vs Leeds Tweederde 880

Helaas heeft Ajax, net als alle andere bvo’s, maandagochtend te horen gekregen dat tot 1 september 2021 de Johan Cruijff ArenA 2/3 van het maximaal aantal bezoekers mag ontvangen.

Tags

  • #Tickets
  • #Seizoenkaarten

Socials

De club is teleurgesteld, maar had al met een dergelijk scenario rekening gehouden en zal zich aan de geldende regelgeving van de overheid houden. Binnen deze periode vallen onze thuiswedstrijden in de competitie tegen NEC en Vitesse. Dit betekent dat het beleid aangepast moest worden. Gezien de vaste seizoen- en jaarkaarthouders voorrang hebben, is besloten dat er voor deze duels geen losse verkoop plaatsvindt.

Voorafgaand aan dit besluit en anticiperend op mogelijke scenario’s, was er besloten om dit seizoen de niet verlengde seizoenkaarten niet opnieuw in de verkoop te brengen. Daarnaast heeft de club met verschillende groepen (zoals sommige zakelijke relaties, de vereniging, tegenstanders en spelers) afgesproken dat er geen uitnodigingen kunnen worden verstrekt.

Eerste thuiswedstrijden
Dit alles met als doel om zoveel mogelijk seizoenkaarthouders te kunnen ontvangen tijdens onze eerste thuiswedstrijden. Mede omdat Ajax zich realiseert dat deze groep ook vorig seizoen de ArenA bijna niet heeft kunnen bezoeken. Alle seizoenkaarthouders ontvangen in de loop van deze week bericht met meer informatie.

Ajax hoopt na 1 september weer meer publiek te mogen ontvangen, zodat we weer kunnen genieten van een volle ArenA.

Tags

  • #Tickets
  • #Seizoenkaarten

Socials

Gerelateerde artikelen

Danilo

Highlights Ajax - Leeds (avond) | Genieten in Johan Cruijff ArenA

Ook deel twee van het dubbele programma tegen Leeds United werd overtuigend gewonnen door Ajax. In een sfeervolle Johan Cruijff ArenA zegevierde de hoofdmacht van Ajax in de avondwedstrijd met 4-0. Vooral het spel voor rust was genieten geblazen.

Tags

  • #PreSeason
  • #AJALEE

Socials

Berghuis2

Berghuis over ontvangst fans: 'Mooi steuntje in de rug'

Steven Berghuis maakte woensdagavond zijn eerste minuten in de Johan Cruijff ArenA. De ontvangst van de supporters deed hem zichtbaar goed. Berghuis speelde de eerste helft als rechtsbuiten en deed dat zeer verdienstelijk.

Tags

  • #PreSeason
  • #Berghuis

Socials