Knaken official cryptocurrency partner Ajax

Knakenondertekening
Knakenondertekening

Ajax en Knaken hebben een partnershipovereenkomst getekend. Knaken is de komende drie seizoenen official cryptocurrency partner van Ajax. Knaken is een (bij De Nederlandse Bank geregistreerde) aanbieder van cryptocurrencies en staat bekend om hun eenvoudige en veilige platform.

Tags

  • #Business

Socials

Via Ajax wil Knaken verder werken aan de Europese groeiambitie. Ook zullen Knaken en Ajax zich inzetten om het belang van verantwoord en veilig handelen in cryptocurrencies te benadrukken.

Ronald Jonkers, CEO Knaken: "We zijn sinds 2017 actief, hebben een sterke positie in Nederland en richten ons inmiddels op de gehele Europese markt. Ajax gaat ons helpen om enerzijds onze naambekendheid en vertrouwen verder te versterken en is anderzijds een mogelijkheid om aan een grote doelgroep te laten kennismaken met op een eenvoudige, veilige en verantwoorde manier handelen in cryptocurrencies. Met in het beste geval een win-win-win-situatie die voor ons, voor Ajax, en voor hun fans goed uitpakt."

Menno Geelen, Commercieel Directeur Ajax: "De markt van cryptocurrencies is in volle ontwikkeling en een groeiende groep gebruikers is actief in deze markt. Naast veel groei is er ook veel onduidelijkheid."

"Bij het sluiten van een partnership met Knaken was het voor ons een belangrijke voorwaarde dat aan nieuwe gebruikers goed wordt uitgelegd waarom (en waarom niet), hoe en waar je op een veilige, verantwoorde en eenvoudige manier in de markt van cryptocurrency actief kunt zijn. Wij bieden Knaken de mogelijkheid om dat via onze samenwerking te doen."

Tags

  • #Business

Socials

Gerelateerde artikelen

Ajax Banner 880X495

Ajax gaat ‘back to red’ met trainingskleding

Vele fans zullen jeugdherinneringen hebben aan hoe directieleden Edwin van der Sar en Marc Overmars vroeger ‘in het rood’ als spelers op het trainingsveld stonden, of aan de rode trainingskleding waarmee latere aanvoerders als Jan Vertonghen en Luis Suárez het veld opkwamen. Waar het aanbod in trainingskleding de afgelopen seizoenen veel varieerde in kleur, keert de ploeg van Erik ten Hag in het seizoen 2021/2022 terug in het traditionele Ajax-rood.

Tags

  • #Trainingscollectie

Socials

Neres3

Speelschema definitief: Ajax opent tegen NEC

De KNVB heeft het programma voor het nieuwe Eredivisie-seizoen definitief vastgesteld. Voor Ajax staat in de eerste speelronde een thuiswedstrijd tegen NEC op het programma. Op zondag 19 december staat de eerste Klassieker gepland, in Rotterdam.

Tags

  • #Eredivisie

Socials

Juichen Png

Seizoensoverzicht | Terugblik op de dubbel

Nog één keer blikken we terug op het seizoen 2020/2021. Het was de voetbaljaargang waarin Ajax voor de 35e keer landskampioen werd en waarin het voor de twintigste keer de KNVB Beker veroverde.

Tags

  • #20/21

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl