Nijhuis scheidsrechter bij Ajax - RKC Waalwijk

Bas Nijhuis
Bas Nijhuis

Bas Nijhuis fluit zondag de wedstrijd Ajax - RKC Waalwijk in de Johan Cruijff ArenA. De scheidsrechter wordt geassisteerd door grensrechters Mark Strijker en Dyon Fikkert. Martin Pérez is de VAR in Zeist. Het competitieduel begint zondag om 16.45 uur.

Tags

  • #AJARKC

Socials

Ajax - RKC Waalwijk is een treffen tussen de nummers 7 en 11 van de Eredivisie. De Amsterdammers wonnen zondag de uitwedstrijd bij Sparta Rotterdam met 0-1. RKC Waalwijk ging in eigen huis met 0-1 onderuit tegen Vitesse.

De 2 ploegen stonden in de voorbereiding ook tegenover elkaar. Ajax won in eigen huis met 6-1. Klaas Jan Huntelaar en Antony scoorden 2 keer. Lassina Traoré en Jurgen Ekkelenkamp maakten de andere Amsterdamse goals.

Tagliafico
Trainer Erik ten Hag moet het zondag doen zonder Nico Tagliafico. Hij kreeg tegen Sparta een rode kaart na een handsbal. De KNVB heeft de linksback voor 1 duel geschorst. De Argentijn is akkoord gegaan met het schikkingsvoorstel.

Tags

  • #AJARKC

Socials

Gerelateerde artikelen

Sparta Ajax Schuurs

Sparta – Ajax in cijfers: Schuurs sterk en Antony bedrijvig

Door de rode kaart van Nico Tagliafico ging het allesbehalve eenvoudig, maar de eerste 3 punten van het gloednieuwe seizoen zijn binnen. Verdediger Perr Schuurs en aanvaller Antony speelden zondagmiddag een belangrijke rol in de 0-1-overwinning op Sparta. We lichten het tweetal uit op basis van hun statistieken.

Tags

  • #spaaja

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl