Persconferentie in aanloop naar de Klassieker

In aanloop naar de Klassieker tegen Feyenoord van aankomend weekend, nam hoofdtrainer Alfred Schreuder vrijdagmiddag in de perszaal van de Johan Cruijff ArenA plaats achter de microfoon. Het persmoment was live te volgen via bovenstaande player.

Tags

  • #FEYAJA

Socials

Ajax neemt het zondagmiddag om 14:30 uur in Rotterdam op tegen koploper Feyenoord. De Ajacieden speelden op 19 december 2021 de laatste Klassieker in De Kuip. De Amsterdammers wonnen dit affiche met 0-2 dankzij een treffer van captain Dusan Tadic en een eigen doelpunt van Feyenoorder Senesi.

De persconferentie was ook te volgen via het YouTube-kanaal van Ajax.

Tags

  • #FEYAJA

Socials

Gerelateerde artikelen

Olsen Uit Bij Feyenoord 1280

Top 10 Goals | Scoren in De Kuip

Klaas Jan Huntelaar kuste het logo na zijn treffer in De Kuip, Dennis Bergkamp viel Richard Witschge in de armen na een sublieme lob en Ricardo van Rhijn vierde zijn doelpunt met de hele Ajax-bank. Verschillende Ajacieden hebben in de afgelopen jaren mogen juichen na een goal in De Kuip. We hebben aan de vooravond van de Klassieker enkele schitterende Ajax-goals in Rotterdam op een rij gezet.

Tags

  • #Top10Goals

Socials

Taylor Thumb 900 JR12094

In beeld | Ajacieden richten focus op de Klassieker

Ajax bereidt zich voor op de naderende Klassieker. Zondag is Feyenoord de tegenstander in de Maasstad. Woensdag belegde de groep van Alfred Schreuder een intensieve oefensessie op de Toekomst. De Ajacieden werkten zich halverwege de week flink in het zweet.

Tags

  • #FEYAJA

Socials

Kids Persco 1280

Ajax Kids Persco: 'Welke superkracht wil je hebben?'

Het was weer zover: de traditionele Ajax Kids Persco van de Ajax Kids Club. In de perszaal van de Johan Cruijff ArenA mochten de kinderen Youri Regeer, Kian Fitz-Jim, Brian Brobbey en Owen Wijndal het hemd van het lijf vragen. Het leverde heerlijke vragen én antwoorden op.

Tags

  • #KidsClub

Socials