Schöne: 'Voelt heerlijk om thuis te zijn'

Lasse Schöne keerde donderdag terug op het trainingsveld in Amsterdam, nadat hij tussentijds is vertrokken bij Genoa. De middenvelder houdt de komende periode zijn conditie op peil bij Ajax.

Tags

  • #Schöne

Socials

"Het is 'heerlijk' om thuis te zijn", glimlacht de optimistische Deen. "Mijn fitheid is redelijk goed. Maar ik heb drie maanden geen wedstrijd gespeeld, dus mijn conditie moet wel iets verbeteren. Mijn Ajax-outfit zit iets strakker..."

Geliefd bij de achterban
De 34-jarige middenvelder wilde zelf graag met zijn gezin terug naar Nederland en hier zijn opties voor de toekomst bekijken. "Ik wacht het rustig af. Er speelt altijd wel wat. Als je een transfervrije speler bent, dan wordt er veel over je gesproken en geschreven. Ik houd mij alleen bezig met dingen die concreet worden."

De Deen is in ieder geval nog steeds geliefd bij de Ajax-fans. Op Twitter werd onlangs de hashtag #LasseComeHome in het leven geroepen. "Dat waardeer ik zeer. Het is leuk dat mensen er op die manier mee bezig zijn. Ik ben anderhalf jaar weg, maar ze zijn me dus nog niet vergeten."

Hopen op het EK
De komende weken laat hij op zich af komen wat er allemaal rondom zijn persoon gebeurt. "Ik heb niet echt een normaal weekschema. Ik krijg door waar en wanneer ik kan komen trainen, en dan train ik lekker mee."

"Voor nu wil ik vooral mijn conditie op peil houden", vervolgt hij. "Als je met het tweede en eerste van Ajax mee kan trainen, train je automatisch op een heel hoog niveau. Dat is fijn, zeker richting de zomer wanneer er een EK op het programma staat."

Tags

  • #Schöne

Socials

Gerelateerde artikelen

Schone11

Lasse Schöne houdt conditie op peil bij Ajax

Lasse Schöne verscheen donderdag op het trainingsveld met Jong Ajax. De Deense middenvelder houdt zijn conditie op peil bij Ajax, nadat hij onlangs vertrok bij het Italiaanse Genoa.

Tags

  • #Schöne

Socials

TENHAGTWENTE

Liveblog | Ten Hag: 'Huntelaar voorbeeld voor generatie'

Ajax heeft met 1-3 gewonnen van FC Twente. Klaas Jan Huntelaar viel vlak voor tijd in en was ontzettend belangrijk met twee goals. Via dit liveblog blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de wedstrijd in Enschede.

Tags

  • #TWEAJA

Socials

Tagliafico1280

In beeld | Trainen in januarizonnetje

De wedstrijden volgen elkaar in rap tempo op in deze maand. Nadat Ajax zondag een punt overhield aan het duel met PSV, wacht donderdag alweer FC Twente. Woensdag werd er in aanloop naar de wedstrijd in Enschede getraind in een lekker januarizonnetje.

Tags

  • #TWEAJA

Socials