Serdar Gözübüyük fluit halve finale KNVB Beker

Gozubuyuk 1420
Gozubuyuk 1420

Serdar Gözübüyük fluit donderdagavond 3 maart de halve finale van de KNVB Beker tussen AZ en Ajax. De Noord-Hollandse derby wordt vanaf 20:00 uur gespeeld.

Tags

  • #AZAJA

Socials

Hij krijgt ondersteuning van assistent-scheidsrechters Joost van Zuilen en Johan Balder. Sander van der Eijk is de vierde official. Het VAR-team bestaat uit Allard Lindhout en Roy de Nas. 

Het is de derde keer in de historie dat Ajax AZ treft in de halve finale van het KNVB Beker-toernooi. In 2014 wonnen de Amsterdammers met 1-0 in Alkmaar. Een jaar eerder verloor Ajax met 3-1 in eigen stadion.

Regerend bekerhouder
Ajax is de regerend bekerhouder. Afgelopen seizoen wonnen de Amsterdammers voor de twintigste keer in de clubhistorie de nationale beker. Op zondag 18 april 2021 werd in De Kuip Vitesse met 2-1 verslagen. In de bekerfinale maakten Ryan Gravenberch en David Neres de Ajax-goals 

 

Tags

  • #AZAJA

Socials

Gerelateerde artikelen

Haller Zittend 880

In Beeld | Go Ahead Eagles - Ajax

Ajax heeft het uitduel met Go Ahead Eagles met 2-1 verloren. Steven Berghuis maakte de aansluitingstreffer, maar verder kwam een onmachtig Ajax niet. Hier volg je de wedstrijd in foto's.

Tags

  • #GAEAJA

Socials

Berghuisbalen880

Samenvatting Go Ahead Eagles - Ajax

Ajax heeft zichzelf zondagmiddag een slechte dienst bewezen tegen Go Ahead Eagles. De ploeg van Erik ten Hag ging met 2-1 onderuit tegen de nummer dertien van de Eredivisie. Het gat met nummer twee PSV is nu twee punten, wel nog steeds in het voordeel van de Ajacieden.

Tags

  • #GAEAJA

Socials