Ajax - PSV in handen van Serdar Gözübüyük

Gözübüyük
Gözübüyük

De topper Ajax - PSV van aanstaande zondag (16:45 uur) wordt gefloten door Serdar Gözübüyük. Het is de strijd tussen de nummers één en twee van de Eredivisie.

Socials

Joost van Zuilen en Johan Balder zijn aangewezen als assistent-scheidsrechters. Jeroen Manschot is de vierde official. Het VAR-team bestaat uit Rob Dieperink en Sander van Roekel.

Het is de eerste wedstrijd van Gözübüyük in de Johan Cruijff ArenA dit seizoen. De laatste keer dat deze scheidsrechter een Ajax-duel in Amsterdam floot was in februari van dit jaar, toevallig óók tegen PSV. Ajax won die bekerwedstrijd met 2-1.

Socials

Gerelateerde artikelen

Tenhag Still 880

Ten Hag: 'Aan deze wedstrijd zal je nog jaren terugdenken'

Een frivool Ajax overklaste dinsdagavond Borussia Dortmund. In een kolkende Johan Cruijff ArenA werd het 4-0 in de groepsfase van de UEFA Champions League. "We waren dominant en hebben geweldig gevoetbald. In balbezit moesten we goed zijn. Dat is gelukt."

Tags

  • #UCL
  • #AJABVB

Socials

Blindstill880

Blind: 'Een heel groot compliment aan de fans'

Daley Blind kon zijn geluk niet op na de 4-0-overwinning op Borussia Dortmund. Ajax is na drie wedstrijden in de UEFA Champions League nog foutloos. "Het was fantastisch. We mogen trots zijn op het resultaat en er even van genieten."

Tags

  • #UCL
  • #AJABVB

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl